Sıfır araba alacaklar biraz sabredin! Öyle bir indirim geliyor ki hemen bayiye koşacaksınız

Sıfır araba alacaklar biraz sabredin! Öyle bir indirim geliyor ki hemen bayiye koşacaksınız

Türkiye'de yaşanan enflasyon ve dünya genelinde yaşanan cip krizi sonrası otomobil fiyatları uçuk rakamlara ulaştı. Vatandaşlar araç alabilmek için kara kara düşünürken uzmanlardan yüzleri güldürecek haber geldi. Öyle bir indirim geliyor ki bayilere akın olacak. Yılın en büyük fırsatı. Araç almak için bu tarihi bekleyin, kar üstüne kar elde edeceksiniz. İşte detaylar...

Sıfır araç almak isteyenler dikkat. Beklenen indirim haberi geldi. Sıfır km araçlara gelen zamların ardından fiyatlar uçuk rakamlara ulaşmış durumda. Yapılan son duyuru araç almak isteyen vatandaşları sevinçten havalara uçuracak. Öyle bir indirim geliyor ki fiyatlar yarı yarıya düşecek. Bu indirim bayilerde sıra oluşturur. Bu tarihi sakın kaçırmayın. İşte indirim hakkında detaylar...

ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT! BÜYÜK İNDİRİM KAPIDA

Sıfır km araçlara gelen peş peşe zamların ardından fiyatlar başını alıp gitti. Vatandaşlar artan fiyatlar karşısında araç alabilmek için en uygun otomobil fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu doğrultuda beklenen indirim haberi geldi. Öyle bir indirim geliyor ki duyan bayilere akın edecek. Yılın en büyük indirim kampanyası.

kmggfgf-17.jpg

Gelen zamlar sonrası vatandaşlar ucuza otomobil alabilmek için dev markalar tarafından yapılan indirimleri sorgulamya başladı. Kasım ayıyla birlikte birçok marka indirime giderken bazıları tam tersine zam yaptı. Fiyatlar modellere göre değişebiliyorken, fiyatlar ortalama bir rakam üstünde tutulmakta.

YÜZDE 50'NİN ÜZERİNDE İNDİRİM GELİYOR

Otomobil piyasası uzmanlarından gelen son haber ise araç almak isteyenleri sevinçten uçuracak. Uzmanlar, benzin ve motorin arasındaki fiyat dengesinin önceki yılların tersine doğru ilerlemesi ve TOGG'un piyasaya çıkması ile birlikte dizel araçlarda en az yüzde 50 indirim beklediklerini söylediler.

kmggfgf-18.jpg

Daha öncesinde benzin pahalı dizel ucuzdu ve dizel araçlar çok az yakıyordu. Şimdi benzin nerdeyse 5 lira daha ucuz ve artık yeni teknoloji ile benzinliler de epey tasarruflu. Satış verilerine baktığımızda da dizele rağbet azalıyor. 2022 yılındaki satış oranlarını baktığımızda en çok benzinli araç satılmış.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN