Şimdi açıklandı! Merkez Bankası 0,98 faizli kredi ile vatandaşa destek çıktı: Büyük kredi kampanyasına bu bankalar sahip çıktı!

Şimdi açıklandı! Merkez Bankası 0,98 faizli kredi ile vatandaşa destek çıktı: Büyük kredi kampanyasına bu bankalar sahip çıktı!

Merkez Bankası'ndan yeni açıklama! Krediler 0,97 faiz oranı ile verilmektedir. Bu kampanyaya hangi bankalar katılıyor? Başvuru adımları nelerdir? Tüketici kredisine kimler başvurabilir? Detaylı bilgiler bu haberde...

Yeni duyuru Merkez Bankası tarafından yapıldı. İhtiyaç kredisi başvuru sahipleri 0,97 faiz oranı ile kredi başvurusunda bulunabilirler. Bu krediye kimler başvuru yapabilir? Konuyla ilgili bütün sorulara cevaplar bu haberimizde yer alıyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiler yayınlandı. Ülkemizde tüketici/ihtiyaç kredilerinde öne çıkmakta olan bankalar faiz indirim kararı alıyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Nakit problemi durumunda, bankadan kredi kullanabilirsiniz. Uygun faiz oranı ile kredi veren bankalardan başvuru yaparak kredi kullanmanız faydalı olacaktır. İlgili bankaların kredi başvurusunda bulunan kişilerin, bankalar tarafından tanımlanan kredi uygulamalarını takip etmesi gerekmektedir. Adayların kredi puanının en az 1200 olması gerekmektedir. Aksi halde kredi alamazsınız.

türk parası

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası aracılığıyla kredi kullanmak isteyen herkesin bankadan maaş alması gerekmektedir. 0,97 faiz oranı ile kredi başvurusunda bulunursanız 36 ay vade ile kredi kullanabilirsiniz. Aldığınız krediyle tüm ihtiyaçları karşılamanız mümkündür. Banka aracılığıyla maaş alan müşteriler, kredi notu düşük olsa bile tüketici kredisi kullanabilirler. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine kredi başvurusunda bulunabilir ve krediden yararlanabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK

 QNB Finansbank, maaşını kendisinden alan müşterilerine 0,97 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor. Başvuru yaparak 36 ay vadeli 50.000 liraya kadar kredi çekebilirsiniz. Kredi notu 177 ve üzeri olan QNB Finansbank müşterileri SMS yoluyla başvuru yapabilirler. TC kimlik no yazıp 5030 numarasına kısa mesaj gönderilerek başvuru tamamlanır. Başvuruyu gönderdikten sonra, sonuçla alakalı bilgi alacaksınız. Online form doldurularak da başvuru yapılabilmektedir. Kredi notu pozitif olanlar banka şubeleri tarafından onaylanan kredileri çekebilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN