ŞOK Çıldırdı! A101 İndirimini Gören ŞOK O da İndirim mi Dedi? ŞOK Aktüel Kataloğunda Çay Fiyatı 30 Liranın Altında

ŞOK Çıldırdı! A101 İndirimini Gören ŞOK O da İndirim mi Dedi? ŞOK Aktüel Kataloğunda Çay Fiyatı 30 Liranın Altında

Marketler arasındaki rekabet enflasyon altında ezilen vatandaşlara yaradı. A101 indirimli ürünler kataloğunda ÇAYKUR tiryaki çayın fiyatını gören ŞOK market bu hafta raflarda yer alacak indirimli ürünler listesine Ofçay'ı da koydu. İşte ŞOK marketlerin 25 Mayıs aktüel ürün kataloğundaki indirimli ürünler listesindeki Ofçay fiyatı...

ŞOK 25 Mayıs aktüel indirimli ürünler listesi yayınlandı. Bu hafta raflarda yer alacak olan indirimli ürünler arasında en dikkat çeken Ofçay oldu. 21 Mayıs cumartesi günü A101 aktüel kataloğunda yer alan indirimli ürünler arasındaki ÇAYKUR tiryaki siyah çayın fiyatı ŞOK marketi çıldırttı. A101'den 4 gün sonra indirimli ürün kataloğunu sosyal medya hesabından paylaşan ŞOK market Ofçay tiryakisine 100'lük demlik poşet çay fiyatında tam 10 liralık indirim yaptı.

ÇAY FİYATLARINA 19 MAYISTA YÜZDE 44 ZAM GELMİŞTİ

Bir hafta önce ÇAYKUR çay fiyatlarına yüzde 44 oranında zam yapacağını açıklamıştı. Bu zam ile ÇAYKUR'un piyasadaki en ucuz çay 1 KG'lik ÇAYKUR Tiryaki siyah çay 80 lirayı aşarken en pahalı olan çay ise Organik Hemşin karton çayın bir kilosu yaklaşık 170 liraya yakın oldu. ÇAYKUR'un yapmış olduğu zam geçen hafta market raflarına yansımaya başlamıştı. Çay tiryakiler artan fiyatlar karşısında kara kara düşünürken ilk indirim haberi A101 marketlerinden geldi. 21 Mayıs aktüel indirimli ürünler kataloğunda yer alan ÇAYKUR Tiryaki çaya yüzde 31 indirim yapan market çay tiryakilerini mutlu etti.

A101'DEN 4 GÜN SONRA ŞOK MARKETLERİ ÇAY FİYATINDA ŞOK İNDİRİM YAPTI

Bu sabah ŞOK marketlerin raflarında indirimli ürünler yer aldı. ŞOK marketleri leptoptan televizyona kahvaltı takımlarından bisikletlere, çerezliklerden köşe koltuk takımına, televizyon ünitesinden bilgisayar parçalarına çamlara sinekliklerden sinek ilaçlarına kadar yüzlerde üründe indirim yaptığını duyurdu. Fakat ŞOK markette en dikkat çeken indirimli ürün çay oldu. Çünkü rakibi olan A101 marketler zinciri çayda neredeyse 3'te bir oranında indirim yaparak ÇAYKUR Tiryaki çayını 39 lira 95 kuruştan satışa çıkarmıştı. Rakibinin bu hamlesi karşısında altta kalmak istemeyen ŞOK marketleri Ofçay'ın demlik poşetinde 10 liralık indirim yaptı.

ŞOK'TAN ŞOK ÇAY İNDİRİMİ 10 LİRA BİRDEN İNDİRİM YAPTI

25 Mayıs ŞOK aktüel indirim kataloğunda Ofçay Tiryakisine 100’lü Demlik Çay 24 liradan satışa sunuldu. Normalde Ofçay Tiryakisine 100’lü Demlik Çay 34 liradan satılıyordu.

İŞTE ŞOK 25 MAYIS AKTÜL ÜRÜN KATALOĞUNDAKİ İNDİRİMLERİN TAM LİSTESİ

ok-aktuel-indirim-katalogu-1.jpgok-aktuel-indirim-katalogu-2.jpgok-aktuel-indirim-katalogu-3.jpgok-aktuel-indirim-katalogu-4.jpgok-aktuel-indirim-katalogu-5.jpgok-aktuel-indirim-katalogu6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN