Son dakika olarak duyurdular! Faturanızda isminiz yazıyorsa yaşadınız: O bankadan hemen paranızı alın, ödemeler başladı

Son dakika olarak duyurdular! Faturanızda isminiz yazıyorsa yaşadınız: O bankadan hemen paranızı alın, ödemeler başladı

Türkiye'de artan enflasyon ve dolar kurunda yaşanan hareketlilikle birlikte vatandaşların alım gücü düştü. Milyonlarca kişi geçinme derdine düşerken 2023 yılı ile birlikte devlet tarafından destek ödemeleri arttırıldı. Yapılan son dakika açıklamasına göre o banka milyonlarca kişiye para ödemesi yapacak. Tek şart faturanızda isminiz yazmanız. İşte destek paketinin detayları...

2022 yılının başından bu yana birçok ürüne peş peşe zam gelmiş ve vatandaşların alım gücü gittikçe düşmüştü. Hal böyle olunca milyonlarca kişi geçinme derdine düştü. Devlet tarafından yapılan destek ödemeleri yeni yılla beraber arttırıldı. Beklenen haber ise geldi. Faturanızın bu kısmında isminiz yazıyorsa yaşadınız. O bankaya gidip hemen paranızı alabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

FATURANIZLA GİDİN VE HEMEN PARANIZI ALIN

Ülkemizde artan enflasyon ile vatandaşların alım gücü giderek düştü. Bu doğrultuda adımlar atan devlet ve bankalar 2023 yılında da çalışmalarına devam ediyor. Evinize gelen elektrik ve doğalgaz faturalarında isminiz yazıyorsa yaşadınız. Yapı Kredi Bankası'na faturanızla gidip hemen paranızı alabilirsiniz. Herkese 150 TL ödeme yapıyorlar.

dfbfbfdb.jpg

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamalarda müşteri sayılarını artırmak amacıyla kampanyalar hızla artırıldı. Bu süreçte üç yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilere 100 lira ödeme yapılırken bu süreçte kredi kartından da verilecek bir yeni talimata 50 lira toplamda 150 lira ödemeyi vatandaşlar cebine koyacak.

SON TARİH 10 OCAK!

Yapı Kredi tarafından kampanyayla ilgili bilgiler paylaşıldı. 11 Aralık 2022 - 10 Ocak 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL puan hediye! Üstelik kredi kartınızdan verdiğinizde yeni 3 talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan kazanın. Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

b5666.jpg

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Yapı Kredi'nin müşterilerine özel yaptığı kampanyanın detayları paylaşıldı. Yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı;

11 Aralık 2022 – 10 Ocak 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri 3 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.

Kampanya kapsamında kredi kartlarınızdan vereceğiniz 3 yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacaktır.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Aralık 2022 -10 Şubat 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Şubat 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN