Uluslararası markalar, CBME Türkiye’de buluşuyor

Uluslararası markalar, CBME Türkiye’de buluşuyor

Anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörünün önde gelen uluslararası markaları, 3-6 Aralık 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 43. CBME Türkiye Fuarı’nda bir araya geliyor. Fransa’dan Singapur’a 10’dan fazla ülkeden 1.000’e yakın marka; yenidoğan modasından bebek bakımına, hamile ürünlerinden oyuncak ve aksesuarlara kadar yeni sezon ürünlerini sergileyecek.

Türkiye'nin ve bölgenin en büyük anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarı CBME Türkiye, 3 Aralık’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük fuar organizatörü Informa Markets tarafından düzenlenen CBME Türkiye’ye, 120’den fazla ülkeden profesyonel ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuar, yerli üreticilerin yurt dışı satışlarına katkı sağlarken, küresel ölçekteki sektörel ticarete de hareket katacak.

HAZIR STANT PAKETLERİ, FUARA KATILMAYI PLANLAYAN FİRMALARA KOLAYLIK SAĞLIYOR

43. buluşmasına sayılı günlerin kaldığı CBME Türkiye, uygulamaya koyduğu hazır stant paketleri sayesinde, fuara katılmayı planlayan firmalar için zaman ve maliyet tasarrufu sunuyor. Hızlı kurulum, söküm ve yeniden kullanım imkanı sağlayan, istenilen metrekarelerde ve farklı boyutlarda tasarlanabilen hazır stantlar sayesinde, dileyen markalar, sadece sergileyecekleri ürünleri yanlarında getirerek CBME Türkiye’deki yerlerini alabiliyor.

yeni-proje-69.jpg

SEKTÖRÜN YENİ GİRİŞİMLERİNE VE KADIN KATILIMCILARINA ÖZEL DESTEK VAR

35 yılı aşkın süredir bölgesinin en büyük tedarik adresi olan ve sadece bir ticaret platformunun ötesine geçen CBME Türkiye, sektörün startuplarına ve kadın girişimcilerine destek olmayı sürdürüyor. CBME Türkiye, kadın katılımcılara, fuar alanı içerisinde özel bir alan ayırarak güçlü bir ticaret ve network ağı oluşturacak. Fuarda, startuplar için de uygun bütçelerle yeniliklerini sergileyebilecekleri özel alan bulunuyor.

CBME TÜRKİYE’NİN ONLİNE ZİYARETÇİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Anne, bebek ve çocuk ürünlerine dair 2026 sezonu tasarımların bir arada sergileneceği 43. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışı online ziyaretçi kayıtları da sürüyor. Sektördeki en yeni trendleri bir arada görmek isteyen profesyoneller, https://bit.ly/CBMETurkiye2025KayitlarAcildi linki üzerinden ücretsiz kayıtlarını yaptırabiliyor.

Fuar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.cbmeturkiye.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN