Uygun araba arayanlar! Bu model Fiat Egea'yı tahtından ediyor:

Uygun araba arayanlar! Bu model Fiat Egea'yı tahtından ediyor:

Düşük bütçesi olup sıfır araba almak isteyenlerin aklına direkt Fiat Egea geliyor ancak bu model onu tahtından etti. Artık en uygun araba Egea değil! İşte en uygun araba...

Son zamanlarda artan araba fiyatları araba almayı neredeyse hayal haline getirdi. Araba almayı düşünenler ilk olarak piyasada en uygun fiyatlı olanlara yöneliyor. En uygun arabaların başında Fiat Egea geliyordu ancak artık değişti.

Otomobil piyasasında rekabet giderek kızışıyor. Uzun süredir en uygun fiyatlı sıfır otomobil olarak bilinen FIAT Egea, Renault’un duyurduğu yeni modeli Clio ile ciddi bir rekabetle karşı karşıya. Renault’un yeni modeli, uygun fiyatı ve sunduğu geniş donanım seçenekleri ile dikkat çekerek FIAT Egea’yı tahtından indirmeye hazırlanıyor.

RENAULT CLİO: FİYAT-PERFORMANS ORANIYLA ZİRVEDE

Yeni Renault Clio, Türkiye’de 12 Şubat’ta satışa çıkıyor

Renault’un piyasaya sürdüğü yeni uygun fiyatlı modeli Clio, fiyat-performans oranı açısından otomobil tutkunlarının ilgisini çekti. Sıfır otomobil fiyatlarının sürekli arttığı bir dönemde, Renault’un uygun fiyatlı modeli Clio, tüketicilerin ilgisini çekti. Özellikle sürüş güvenliği, konfor ve yakıt verimliliği gibi konularda sunduğu avantajlar, Clio’yu rakiplerinden ayırıyor.

FIAT EGEA: DONANIM VE PERFORMANS ÖZELLİKLERİ

Uygun fiyatına rağmen sunduğu geniş donanım listesi ve modern teknolojik özelliklerle bilinen FIAT Egea, navigasyon sistemi, otomatik klima kontrolü gibi özellikleri sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Egea motor seçenekleri ve yakıt verimliliği bakımından sınıfının beklentilerini karşılamakla kalmıyor bazı yönlerden aşıyor.

RENAULT CLİO MU DAH UCUZ FIAT EGEA MI?

Fiat Egea Sedan 969.000 TL'den başlarken, Renault Clio 942.000 TL'den başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN