Yatırımını altına yapan yaşadı! İslam Memiş FED kararını işaret edip rakam verdi: "Her ay rekor tazeleyecek"

Yatırımını altına yapan yaşadı! İslam Memiş FED kararını işaret edip rakam verdi: "Her ay rekor tazeleyecek"

FED kararı sonrasında ekonomistlerin gündeminde altın yer aldı. Altın konusuna noktayı ise İslam Memiş koydu. Faiz açıklamasını işaret ederek gram altın için yeni tahminini duyurdu. Peki, gram altın ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in gram altın tahmini...

Gram altın yatırımcıları yakından ilgilendiren açıklamalar geldi. Son durum takibi yapan Finans Analisti İslam Memiş, FED faiz kararı sonrasında gram altın açıklamasında bulundu. Altında rekor beklediğini ifade eden Memiş müjdeyi verdi.

FED KARARI İŞARET EDİLDİ

2023 yılını rekor artışla bitiren gram altın en çok kazandıran yatırım oldu. Yeni yolda dolar kurunun 30 TL'yi aşmasıyla desteklenen gram altında yükseliş sürüyor. ABD Merkez Bankası (FED) Faiz kararının yaklaşmasıyla ekonomistler sarı metal üzerinde yoğunlaştı. Piyasa uzmanlarına göre, FED gelecek hafta açıklayacağı faiz oranında sabit kalması tahmin ediliyor.

tofastan-10-bin-calisanina-cumhuriyet-altini-mujdesi-gosi.webp

TAKİP EDİLMESİ GEREKEN RAKAMLAR

Kritik günün yaklaşmasıyla Finans Analisti İslam Memiş, Youtube kanalı üzerinden son durum değerlendirmesinde bulundu. Ons altının 2035 dolar seviyesinde olduğunu, FED kararına kadar 2000 doların destek seviyesi, 2070 doların ise direnç seviyesi olacağını paylaştı.

Gram altında rakamların yüksek olduğunu söyleyen Memiş, 2060 TL - 2070 TL fiyat aralığında dalgalandığının altını çizdi. Gram altında takip edilmesi gereken rakamların 2040 TL - 2070 TL aralığı olduğunu paylaştı.

21-aralik-gram-altin-kac-lira-euro-ne-kadar-ykee.webp

GRAM ALTIN HER AY REKOR KIRACAK

Ons altında baskının sürdüğünü işaret eden uzman isim dolar kurundaki güçlü duruşun gram altına yansıdığını belirtti. Bu durumda gram altında düşüşlerin ufak olduğunu belirtti. Ons altındaki düşüşleri gram altın tarafında beklemeyi diye uyaran Memiş, "Kısa vadeli bir baskılanma süreci Fed'e kadar devam edecektir ama Fed'in faiz kararından sonra yine 2090 lira seviyesini yukarı yönlü kıran bir gram altın karşımızda olacak." sözlerini kullandı. 2024 yılını işaret eden İslam Memiş, her ay gram altında rekor tazeleneceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN