Zam sonrası sevindiren haber geldi! Akaryakıt fiyatlarında o bankadan dev kampanya

Zam sonrası sevindiren haber geldi! Akaryakıt fiyatlarında o bankadan dev kampanya

Brent petrol ve dövizde yaşanan hareketlilik akaryakıt fiyatlarında değişime neden olurken gelen zam haberleri araç sahiplerinin belini bükmüş durumda. Dün benzine gelen zam sonrası bu gece yarısı da motorine zam geleceği duyuruldu. Gelen peş peşe zamlar sonrası vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında uygulanan indirimleri araştırmaya başladı. Beklenen haber ise geldi Benzin ve motorin için geldi. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte 25 Ocak 2023 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Benzine gelen zammın ardından bir zam da motorin fiyatlarına geldi. Gelen zamlar sonrası vatandaşlar indirimli akaryakıt alabilmek için banka ve akaryakıt istasyonları tarafından yapılan indirimleri sorgulamaya başladı. Bu doğrultuda beklenen indirim haberi geldi. Benzin ve motorine büyük indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte 25 Ocak güncel benzin ve motorin fiyatları...

BENZİN VE MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM YAPILDI

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrası Petrol Ofisi dev kampanyasını duyurdu. Petrol Ofisi tarafından müşterilerine özel olarak yapılan duyuruda benzin motorin ve LPG fiyatlarına puanlı olarak indirim yapılacağı belirtildi. World üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartı ile farklı günlerde 4 adet 250TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 70 TL'ye varan Yapı Kredi Petrol Ofisi Puan Hediye edileceği belirtilerek bu puanlar yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 70 TL indirim yapılacak.

dffdfd-24.jpg

SON TARİH 15 ŞUBAT

Dev kampanyanın 1 Ocak ile 15 Şubat arasında geçerli olacağı aktarılırken kampanyaya dahil olmak için alışverişten önce World Üyesi olup SMS göndermemiz gerektiği vurgulandı. Farklı günlerde 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahibi müşteriler, 20 Şubat 2023 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 50 TL Petrol Ofisi Puan kazanacağı belirtildi. Katılan müşteriler, 50 TL’ye ek 10 TL, toplamda 60 TL Petrol Ofisi Puan kazanacağı 4 işlemden en az birinin POS'ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 60 TL’ye ek 10 TL, toplam 70 TL Petrol Ofisi Puan hediye edileceği ifade edildi.

PO tarafından yapılan duyurunun devamında Petrol Ofisi istasyonlarında POS'ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 10 TL Petrol Ofisi Puan hediye edileceği kampanyanın “Petrol Ofisi istasyonlarında toplam 60 TL Petrol Ofisi Puan” kampanyası ile birleştirilebileceği vurgulandı.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Petrol Ofisi tarafından müşterilerine özel yapılan akaryakıt kapamyasının detayları paylaşıldı. Detaylarda şunlar vurgulandı;

POS'ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Petrol Ofisi istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir. POS’ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmada önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den Yapı Kredi Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından “Kartlarım” menüsü altında bulunan Yapı Kredi Pay’i seçerek “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

fvvff.jpg

Kampanya koşullarını yerine getiren ve Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ve Yapı Kredi Business kartlar ile yapacakları harcamaya ekstra 50 TL Petrol Ofisi puan hediye edilecektir. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’ler kampanya kapsamında toplamda 120 TL Petrol Ofisi puan kazanacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi POS’unu aktif kullanan İşletme, OBİ ve KOBİ bankacılığı müşterileri dahildir. Sadece son 90 gün içerisinde en az 1 adet gerçekleşmiş işlemi olan esnaf ve KOBİ’ler ekstra 50 TL Petrol Ofisi puanı kazanabilecektir. Harcamasını sadece Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ile yapan Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR Kod ile ödeme kampanyasından faydalanarak 10 TL Petrol Ofisi puan ekstra olarak kazanabilecektir, QR kod ile ödeme kampanyasına Business Kartlar dahil değildir. Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR kod ile ödeme bireysel kartlarından ödeme yaparak en fazla 120 TL Petrol Ofisi puan kazanabilecektir.

25 OCAK ÇARŞAMBA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20,40 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 23,14 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,56 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20,40 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 23,14 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.92 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 20,65 TL

Motorin fiyatı: 23,42 TL

LPG fiyatı: 10,88 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı: 20,60 TL

Motorin fiyatı: 23,49 TL

LPG fiyatı: 10,59 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN