Ziraat Bankası'ndan Bankkart kullanıcılarına kampanya duyurusu! Bu ay sonuna kadar süre verildi!

Ziraat Bankası'ndan Bankkart kullanıcılarına kampanya duyurusu! Bu ay sonuna kadar süre verildi!

Ziraat Bankası'nın sunduğu Bankkart banka kartını kullanan herkese yeni bir açıklama yapılmış durumda. Bu ayla beraber süresi doluyor. Başvuru sahiplerinden Bankkartlarından hediye parası yükleneceği bildirildi. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Kampanyaya katılmak için Bankkart mobil uygulamasındaki "Kampanyaya katıl" butonuna basmanız veya OKUL yazıp 4757'ye SMS göndermeniz gerekmektedir. Bankkart'ınız ile toplam 30 Türk Lirası toplam 150 Türk Lirası alacaksınız. Bankkart sözleşmesi ile kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründe üyelerin iş yerlerinde Bankkart POS'tan yapacağınız her alışverişte Bankkart liraları geçerlidir.

KAMPANYA BİLGİLERİ

İşlemlerin Bankkart sözleşmeli üye işyerlerinde ve Bankkart POS'ta yapılması gerekmektedir. Sadece online alışveriş hizmeti sunan üye işyerlerinin yaptığı işlemler kampanya kapsamında değildir. Aynı iş yerinde aynı gün yapılan harcamalardan sadece ilki kampanyaya dahildir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin kartlarından Bankkart lirası anında aktarılacaktır. Bankkart Lirası kazanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmalısınız. Bankkart'ın kredi ve banka kartı fonksiyonları ile yapılan işlemler harcama tutarına dahil edilir.

Kampanya kapsamında Bankkart Lirası peşin veya taksitli olarak verilebilir. Kampanya müşteri bazlı olup, müşteri maksimum 150 Türk Lirası Bankkart Lirası kazanabilir. Kampanya Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemleri kapsamamaktadır. Kampanyaya sadece asıl kart sahipleri katılabilir.

İptal, iade, Bankkart Lirası işlemleri, nakit çekme işlemleri kampanya kapsamında değildir. Kart para yüklemesi kampanyaya dahil değildir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN