Ekrem İmamoğlu: AA vazifesini yerine getirsin

Ekrem İmamoğlu: AA vazifesini yerine getirsin

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'dan yeni bir açıklama geldi, ''Anadolu Ajansı açıklama yapmamakta direnç gösteriyor. Yetkililerini uyarıyorum. Orada çalışanları uyarıyorum. Yarın bu toplumun yüzüne bakamazsınız. Vazifenizi yerine getirin'' dedi.

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama:

"Anadolu Ajansı açıklama yapmamakta direnç gösteriyor. Yetkililerini uyarıyorum. Orada çalışanları uyarıyorum. Yarın bu toplumun yüzüne bakamazsınız. Hesap veremezsiniz. Lütfen tarihinize yakışan bir şekilde davranın. Sorumluluğunuzu yerine getirin. Süreci kendi verilerinizle toparlayın. Ne yapılıyor anlamış değilim. AA bu toplumun bir kurumudur. Türkiye'nin demokrasi tarihinin en önemli anını yaşıyoruz. Bu güzel günü karartmayın. Vazifenizi yerine getirin. Bu CHP, AK Parti, İYİ Parti meselesi değildir. Toplumun vicdanına adil olma bilincine hesap veremezsiniz.

Bu şehrin 16 milyon insanı adına konuşuyorum. Onların geleceğine hesap veremezsiniz. Tarih sizden hesap sorar. Siz topluma karşı sorumlusunuz. Ben kazandığımızı biliyorum, bu benim devlet adamlığı anlayışıma sığmadığı için bu şekilde açıklama yapmıyorum. Sürece olan saygım bunu açıklamama imkan vermiyor. Lütfen gereğini yapın. Kendi rakamlarımıza göre ama başka kaynaklarımız da var. Gerektiğinde bunu açıklarız." 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN