Ekrem Memnun yeniden Milli Takım'da

Ekrem Memnun yeniden Milli Takım'da

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'ndaki başantrenörlük görevinden istifa eden Ekrem Memnun, yeniden A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başına geçti.

A Milli Kadın Basketbol Takımı'ndaki başantrenörlük görevinden Galatasaray'daki maç programının yoğunluğu nedeniyle 2015'in kasım ayında istifa eden Ekrem Memnun, 6 aylık aranın ardından yeniden Ay-Yıldızlı takımın başına geçti. Kısa bir süre önce Galatasaray'daki görevinden ayrılan Memnun'la yeniden temasa eçen Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri deneyimli çalıştırıcı ile yeniden anlaşma sağladı.

'OLİMPİYATLARA KATILMAK HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Türkiye Basketbol Federasyonu ile uzun vadeli bir plan yaptıklarını ifade eden Memnun, “Pozitif bir şekilde anlaşarak Galatasaray ile yollarımızı ayırdık. Türkiye Basketbol Federasyonu’na bana bu şansı tanıdıkları için çok teşekkür ederim. Geçmişi başarılarla dolu bir takıma sahibiz, Olimpiyatlar’a katılmak için elimizden geleni yapacağız. Olimpiyatlara katılmak hepimiz için çok önemli” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN