Esra Ezmeci'nin paylaştığı o fotoğraf sosyal medyayı salladı! Dişi Haydar Dümen deniyordu: Herkesi şaşırttı

Esra Ezmeci'nin paylaştığı o fotoğraf sosyal medyayı salladı! Dişi Haydar Dümen deniyordu: Herkesi şaşırttı

Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada "Haydar Dümen" olarak adlandırılıyor ve Instagram hesabında takipçilerinden gelen soruları ve itirafları paylaşıyor. Son paylaşımı ise büyük bir şaşkınlık yarattı. İşte o paylaşım...

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, FOX TV'de yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının sona ermesinin ardından da sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Özellikle özel hayatlarıyla ilgili sorulara verdiği yanıtlarla dikkat çeken Ezmeci, kitaplarında verdiği tavsiyelerin yanı sıra sosyal medyada da geniş kitlelere hitap etmeyi başardı. Ancak bazı takipçilerinin paylaşımları "Bu kadar da olmaz yorumları"nı beraberinde getiriyor.

O PAYLAŞIM 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

esra ezmeci

Türkiye'nin en tanınmış psikologlarından biri olan Esra Ezmeci, sosyal medya hesapları üzerinden verdiği tavsiyeler ve yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerce tanınıyor. Yaklaşık 5.8 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, sadece sosyal medya platformlarında değil, aynı zamanda konuk olduğu programlarla da birçok kişiye hitap ediyor. 

esra ezmeci

Takipçilerinin her türlü sorularını yanıtlamasının yanı sıra, hayranları veya hastalarının itiraflarını da sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Son olarak, tatlı bir çocukluk fotoğrafıyla takipçilerine merhaba dedi. Ezmeci'nin kitapları da çok satanlar listesinde yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN