Eurovision'da Elnur finalde

Eurovision'da Elnur finalde

O Ses Türkiye yarışması ile Türkiye'de adını duyuran Elnur, önceki gece yapılan Eurovision yarı final elemelerinde finale kalmaya hak kazandı. Elnur şimdi finali hedefliyor.

O Ses Türkiye yarışması ile geniş bir hayran kitlesi edinen Elnur, şu sıralar Eurovision heyecanı yaşıyor. Önceki gece yapılan yarı final elemerinde finale kalmaya hak kazanan Elnur, bu akşam yapılacak finalde destek bekliyor.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleşen yarı finalde 'Hour Of The Wolf" şarkısı ile finale çıkmaya hak kazanan Elnur, "Bu başarıyı kazanabilmek  için günlerdir çalışıyoruz. Sizler de bizi desteklediniz. Bu, hepimizin başarısı. bugün sizlerin de sayesinde çok mutlu olduk. Umarım daha fazlasını finalde yaşarız. Herkese çok teşekkürler." dedi.

Türkiye yarışmaya katılamadığı için oy veremese de, yurt dışında yaşayan Türkler'in Elnur'a büyük destek vermesi bekleniyor. Öte yandan İsveç, İtalya ve Rusya'nın da favori gösterildiği konuşuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN