Festtogether’dan sanat emekçileriyle dayanışma festivali

Festtogether’dan sanat emekçileriyle dayanışma festivali

Türkiye’nin ilk sürdürülebilir müzik festivali Festtogether, yeni yıla özel hazırladığı programdan elde edilecek gelirin tamamını pandemiden etkilenen sanat emekçilerine bağışlayacak.

Festtogether Yeni Yılın İlk Festivali, 2 ve 3 Ocak’ta düzenlenecek. Konser ve canlı bağlantılar 2 Ocak Cumartesi günü NetD ve YouTube Türkiye üzerinden canlı yayımlanacak. 3 Ocak Pazar günü ise Festtogether’da bilet alarak izlenebilecek özel etkinlikler olacak.

FESTİVALE KATILACAK SANATÇILAR

Festivale Ayyuka, Bedük, Büyük Ev Ablukada, Can Baydar, Can Bonomo, Dolu Kadehi Ters Tut, Elif Çağlar, Emre Kula, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Gülinler, Harun Tekin, İkiye On Kala, Jabbar, Kalben, Karsu, Kenan Doğulu, Nilipek, Nova Norda, Philarmonix, Sena Şener, Sertab Erener, Son Feci Bisiklet, Tuğçe Şenoğul, Yaşlı Amca gibi grup ve sanatçılar konuk olacak.

Ayrıca pandemi döneminde zor günler geçiren sahne sanatları mekanlarına destek olmak için de www.birkirabirsahne.com sitesinden bakılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN