FETÖ soruşturmasında 4 tutuklama | Balıkesir haber

FETÖ soruşturmasında 4 tutuklama | Balıkesir haber

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 kişi tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik yurt genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Gönen ilçesinde operasyonlar devam ediyor. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda örgüte üye olmak suçundan 5’i sağlık çalışanı bayan toplamda 11 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan şahıslardan 2’si bayan 4 kişi tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari bir şüpheli bayanın ise arandığı öğrenildi.

Öte yandan Bylock kullandığı tespit edilen Kariyer Eğitim Şirketine bağlı Okul ve dershanelerde çalışan 2 şüphelinin de yakalandığı, 4 şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN