Son dakika! İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine baskın

Son dakika! İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine baskın

Son dakika haberi... İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine baskın düzenlendi, eş zamanlı operasyonlarda 31 şüpheli gözaltına alındı.

Son dakika haberi... İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon düzenlendi. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ mensupları tarafından 'hücre evi' olarak kullanılan adreslerin tespit edilmesine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında belirlenen 30 adrese operasyon düzenledi.

31 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyonda aralarında mahrem yapı içerisinde görev alan ve örgütün gizli haberleşme sistemi ByLock'u kullandıkları için haklarında arama kararı olan ve halen örgütsel faaliyetlerine devam ettikleri belirlenen 31 şüpheli yakalandı.

ÇOK MİKTARDA PARA BULUNDU

Hücre evlerindeki aramalarda, cezaevinde yatan veya firari örgüt mensuplarına dağıtılacağı değerlendirilen 179 bin dolar ve 37 bin 500 lira ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN