Fırat Kalkanı şehidi Oktay Durak’ın acı haberi Yozgat Çalıyıralan'a düştü | Son dakika haberleri

Fırat Kalkanı şehidi Oktay Durak’ın acı haberi Yozgat Çalıyıralan'a düştü | Son dakika haberleri

Fırat Kalkanı Harekatı'nda IŞİD'le çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oktay Durak’ın şehit haberi, Yozgat’ın Çalıyıralan ilçesine bağlı Çukurören köyündeki ailesine verildi.

Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda çıkan çatışmada şehit olan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Oktay Durak’ın şehadet haberi, Yozgat’ın Çalıyıralan ilçesine bağlı Çukurören köyündeki ailesine ulaştı.

TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Şehidin acı haberi, ailesine İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Yarbay Kadir Serdar Yoldaş ve diğer görevliler tarafından verildi. Haberin ulaşmasının ardından Şehit Uzman Çavuş Durak’ın evine Türk bayrakları asıldı. Şehit haberini alan yakınları ve komşuları taziye için eve akın etti. Bekar olan 29 yaşındaki şehit askerin annesinin de yaklaşık 25 yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

GEÇİCİ GÖREVLE EL BAB'A

Şehit Durak’ın 4 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı ve asıl görev yerinin Kayseri olduğu, geçici görevle Fırat Kalkanı Harekatı’na katıldığı belirtildi,

YOZGAT/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN