Fırat Kalkanı şehidi Önder Pınar'ın Elazığ'daki babaevine acı haber düştü | Son dakika haberleri

Fırat Kalkanı şehidi Önder Pınar'ın Elazığ'daki babaevine acı haber düştü | Son dakika haberleri

Fırat Kalkanı Harekatı terör örgütü IŞİD'le yaşanan çatışmalarda şehit olan Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar'ın Elazığ'daki babaevine acı haber düştü.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab ve çevresindeki çatışmalarda şehit edilen Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Önder Pınar'ın Elazığ'daki babaevine acı haber ulaştı.

Merkez Kültür Mahallesi Kayısılı Sokak'ta bulunan babaevine acı haber, sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin babaevine ve mahalleye Türk bayrağı asıldı.

5 YILDIR GÖREV YAPIYORDU

Haberi duyan şehit yakınları ve komşuları eve gelerek şehidin annesi Songül ve babası Muzaffer Pınar'ı teselli etmeye çalıştı. Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez de baba evine giderek, başsağlığı diledi.

Pınar ailesinin 2 çocuğundan biri olan Şehit Topçu Astsubay Kıdemli Çavuş Pınar'ın bekar olduğu ve 5 yıldır görev yaptığı öğrenildi.

ELAZIĞ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN