Gelecek Partisi'nden hükümete aşı çağrısı: Gerçek gündeme dönün

Gelecek Partisi'nden hükümete aşı çağrısı: Gerçek gündeme dönün

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun, hükümetin başörtüsü ve Ayasofya tartışmalarını bırakıp gerçek gündeme dönmesi gerektiğini söyledi: Birçok ülke vatandaşlarını aşılamaya başladılar biz ise daha faz3 sonuçları bilinmeyen Çin aşısını bekliyoruz.

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun, kişisel sosyal medyadan son  başörtüsü tartışmaları ve Sözcü gazetesinin Ayasoyfa haberine ilişkin bir değerlendirmede bulunarak hükümeti gerçek gündeme dönmeye davet etti.

İktidarın ‘cambaza bak’ siyaseti ile gerçek gündemi değiştirmek istediğini vurgulayan Torun, paylaşımında şu ifadelere yere verdi:

"AŞI ÇEŞİTLENDİRMESİ ELZEMDİR"

“İktidar başörtüsü/Ayasofya üzerinden cambaza bak siyasetini bırakıp gerçek gündeme dönmelidir. Birçok ülke vatandaşlarını aşılamaya başladılar biz ise daha faz3 sonuçları bilinmeyen Çin aşısını bekliyoruz. Aşı çeşitlendirmesi ve aşılamanın bir önce başlaması elzemdir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN