Gelecek Partisi'nden Soylu'ya sert tepki: Dün de bugün de ciddiye almıyoruz!

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, İçişleri Bakanı Soylu'nun Meclis'teki açıklamalarına sert tepki gösterdi: Sayın Soylu'yu dün başkaları adına bağırıyorken nasıl ciddiye almadıysak, bugün de almıyoruz.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Meclis'teki açıklamalarına sert tepki gösterdi. Özcan, ayrıca Soylu'nun geçmiş dönemde yaptığı açıklamalarının da yer aldığı bir video paylaştı.

Twitter'dan paylaşım yapan Özcan, şunları kaydetti: "Senede bir istifa etmeye kalkıp beceremeyen, demokrasiden nasibini almamış, her dönem yeni bir siyasi sahnede "zuhur eden", Türkiye’yi 90’lara götürüp mafya düzenine teslim etmeye yemin etmiş olanlar bizim Türkiye aşkımızı da, millet derdimizi de, PKK nefretimizi de anlayamazlar.

Sayın Soylu'yu dün başkaları adına bağırıyorken nasıl ciddiye almadıysak, bugün de almıyoruz. Sayın Davutoğlu’nu yakından tanıyan birinin sözlerini siyasi nezaket açısından en hafif tabirle "yakışıksız" buluyoruz. Terbiyemiz ancak bu kadarına müsade ediyor! Kamuoyuna saygılarımızla."

SOYLU NE DEMİŞTİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Meclis'teki konuşmasına HDP'den sonra Gelecek Partisi'nden tepki geldi.

Soylu, HDP'li milletvekillerine yönelik sözleri Meclis'te tansiyonu yükseltmiş, ayrıca Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'ne yönelik imalarda da bulunmuştu: 

"Size soruyorum; sabahtan beri, Kandil'de elinize yazılıp verilmiş metinleri dinliyorum. Hiç birinde Demirtaş'ın ismi geçmiyor. Ne oldu Demirtaş'ı açığa mı aldınız? PKK'nın haber ajansından, çocuk kandırıp gibi yaptırdığınız düzmece haberler bize sökmez. 

PKK bağlantısından görevden aldığımız belediye başkanlarına, bazı belediye başkanlarının daha koltuğuna oturmadan koşa koşa bu belediyelere geçmiş olsuna gitmesi, bizi Yunanistan'a şikayet etmesi, bizi Avrupa'ya şikayet etmesi bize sökmez. Nereden zuhur ettiği belli olmayan dünün acizlerinin, yeni partilerinin karşı mahalleye yaranmak için yaptıkları açıklamalar yargıya 'sopa' diyerek itibarsızlaştırmaya çalışmaları bize sökmez. Onlardan PKK'ya ne deva olur ne de gelecek olur."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN