Gelecek Partisini yasa boğan cinayet... Eşi tarafından asılarak katledildi

Gelecek Partisini yasa boğan cinayet... Eşi tarafından asılarak katledildi

Çatalca’da yaşayan Gül Gülüm, birlikte yaşadığı Fatih Ç. tarafından katledildi. Şiddet gördüğü için uzaklaştırma kararı aldıran 28 yaşındaki kadının naaşı göl kenarındaki metruk evde bulundu.

Türkiye’nin kanayan yarası kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Çatalca’da Gelecek Partisi üyesi 28 yaşındaki Gül Gülüm eşi tarafından asılarak katledildi.

Türkiye’nin dur durak bilmeden kanayan yarası kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez Gelecek Partisi Çatalca Teşkilatı üyesi Gül Gülüm, eşi tarafından asılarak katledildi. 28 yaşındaki Gülüm’ün evde kocası tarafından katledilmesi herkesi yasa boğdu. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, acı olayı kişisel sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Şahin “Partimize Çatalca’da gönül veren üyemiz Gül Gülüm kardeşimiz kocası tarafından canice katledildi. İnsanlıktan nasibini almamış caninin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

“Partimize Çatalca’da gönül veren üyemiz Gül Gülüm kardeşimiz kocası tarafından canice katledildi. İnsanlıktan nasibini almamış caninin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum.”

Gelecek Partisi İstanbul Kadın Kolları Kurucu Üyesi Başkan Yardımcısı Filiz Tural” Gelecek Partisi Üyemiz Gül Gülüm Kardeşimiz Eşi tarafından hunharca Asılarak Öldürülmüştür. Cani Koca Emniyet Güçlerince yakalanırken Kardeşimizin Cansız Bedeni Otopsi için Morga Kaldırılmıştır???? Çıkarın üzerinizdeki Dokunulmazlık Zırhlarını Örtün KADINLARA» sözleriyle cinayete tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı soylu, Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetleri ile ilgili yaptığı son açıklamada cinayetlerin yılbaşından bu yana yüzde 29 düştüğünü açıklamıştı.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nün Eylül ayı raporuna göre, Türkiye'de 16 kadın cinayeti ve 20 şüpheli kadın ölümü gerçekleşti. Raporta şüpheli ölümlerin artışına dikkat çekilerek ""Bir süredir raporlarımızda da açıkladığımız gibi intihar veya doğal ölüm gibi sunulan şüpheli kadın ölümleri ve şüpheli bir şekilde ölü bulunan kadın sayısında pandemi süreciyle birlikte çok ciddi bir artış yaşanmaktadır" denilmişti.

Raporda 12 kadının neden öldürüldüğünün ise tespit edilemediği belirtildi.

Ayrı platformunun 2019 raporuna göre ise, bir yılda 474 kadın erkek şiddetinin kurbanı oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN