100 bin TL'ye işyeri almak hayal oldu! Vakıfbank duyurdu 3 işyerinin fiyatı yüzleri güldürdü!

100 bin TL'ye işyeri almak hayal oldu! Vakıfbank duyurdu 3 işyerinin fiyatı yüzleri güldürdü!

İcralık gayrimenkullerin fiyatının oldukça uygun olmasından kaynaklı olarak vatandaşlar piyasa değerlendirmesinden eksik kalmamaktadır. Vakıfbank, sitesinde yer verdiği 3 tane iş yerinin ihale fiyatlarını açıkladı. İşte, uygun fiyata iş yeri almak isteyenler bu habere göz atabilir

Vakıfbank'ın sitesinde yer alan ilanlara göre yeni 3 tane işyerinin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Sadece 100 bin TL'ye işyeri almak isteyenler için ihale tarihi açıklandı. Vakıfbank icralık gayrimenkullerin ihale sürecini başlattığını duyurdu. İşte, icralık işyerleri için detaylar haberimizde yer almaktadır.

Vakıfbank, Konya'daki İlk İşyeri İhale Sürecini Başlattı

Bu hafta içerisinde satışının gerçekleşeceği bu işyeri için vatandaşlar harekete geçti. Konya'da bulunan iş yeri Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi'nde yer alırken icralık olan bu işyerinin genişliği 35 metrekaredir. Kamuoyuna açıklamada bulunan Vakıfbank, ihale başlangıç ücretinin 100 bin TL olduğunu belirtti.

Vakıfbank, İkinci İşyeri İhale Ücreti

Vakıfbank tarafından satışa çıkarılacak olan 3 işyeri de Konya'da yer alırken ikinci işyerinin de Ilgın ilçesi Camiatik Mahallesi'den bulunduğu açıklandı. 40 metrekarelik olan bu işyerinin ihale başlangıç ücreti 115 bin TL olduğu duyuruldu.

Vakıfbank icralık işyeri

Vakıfbank, Üçüncü İşyeri İhalesi

Konya'da satışa sunulan üçüncü işyeri Ilgın ilçesinin Camiatik Mahallesi'nde yer almaktadır. 70 metrekarelik olan bu işyerinin satışının bu hafta içi gerçekleşmesi beklenirken ihale başlangıç ücreti ise 190 bin TL olarak belirlendi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN