2021 YÖKDİL/2 soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM takvimi

2021 YÖKDİL/2 soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM takvimi

YÖKDİL soru-cevap anahtarı ne zaman belli olacak? Yükseköğretim kurumları için yabancı dil puanına ihtiyacı olan adaylar için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YÖKDİL sınavının ikincisi sona erdi. İşte, 2021 YÖKDİL soru kitapçığı ve cevap anahtarı...

2021 yılında ikincisi düzenlenen YÖKDİL/2 sınavı 29 Ağustos 2021 Pazar günü on binlerce adayın katılımıyla gerçekleşti. Akademik kariyer hedefleyen lisans mezunu adayların katılım gösterdiği YÖKDİL/2 sınavının soruları ve cevapları için gözler ÖSYM'ye çevrildi.

YÖKDİL/2 SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANIR?

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) sınavına katılan adaylar soru kitapçığı ve cevap anahtarını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) ais.osym.gov.tr internet adresinden erişime açılacak.

YÖKDİL/2 soruları ve cevapları henüz paylaşılmadı. ÖSYM'nin sınav soru kitapçığını ve cevap anahtarını bugün ya da yarın (30 Ağustos 2021) yayınlaması bekleniyor.

YÖKDİL/2 SONUÇ TARİHİ

ÖSYM tarafından yılda iki kez düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın (YÖKDİL) ikincisinin sınav sonuçları 21 Eylül 2021 Salı günü ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak.

Adaylar sınav sonuçlarını TC kimlik numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek.

YÖKDİL/2 SONUÇ SORGULAMA EKRANI

2021 ÖSYM TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN