700 bin aracın piyasaya gireceği söyleniyordu! Emre Özpeynirci'den kötü haber: Peki fiyatlar düşecek mi?

700 bin aracın piyasaya gireceği söyleniyordu! Emre Özpeynirci'den kötü haber: Peki fiyatlar düşecek mi?

Araç almak isteyen ama fahiş fiyatlardan dolayı bu imkanı bulamayan vatandaşlara yeni bir haber geldi. Geçtiğimiz günlerde ikinci el araç piyasasına 700 bin araç gireceği öğrenilmişti. Araç almak isteyenler ise “ikinci elde fiyatlar düşecek mi?” sorusunun yanıtını arıyor. Emre Özpeynirci ise konuya ilişkin kötü haberi verdi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Yediemin otoparklarında 700 bin adet ikinci el otomobilin satışa çıkacağı ve bununla beraber ikinci el arabalarda yüzde 30 indirimlerin olacağı haberleri iddia edilmişti. Gazeteci Emre Özpeynirci ise bu konuya ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Araba almak isteyen vatandaşlar ikinci el araba fiyatlarında düşüş olup olmayacağını merak ederken konuya ilişkin önemli bilgiler verildi.

İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASINA 700 BİN ARAÇ GİRECEK

İkinci el araç sektörünün temsilcileri 700 bin adet ikinci el aracın piyasaya gireceğini ve ikinci el araçların fiyatında yüzde 30’luk bir düşüş yaşanacağını söylemişti. Öte yandan uzun zamandır Yediemin otoparkında hacizli olarak duran araçların 1 Kasım tarihinde satışa çıkarılacağı da ifade edilmişti.

Gazeteci Emre Özpeynirci ise sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Sallayan sallayana... Yediemin otoparklarında 700 bin adet 2.el otomobilin satışa çıkacağı haberleri tamamen uydurmadır. Yediemindeki araçlar tabi ki satılabilir ama öyle bir rakam ortada yok. Kim salladıysa bari usturuplu sallasaydı. Bu arada yediemin depolarından sağlam araç çıkması da pek kolay değil, çoğu kötü durumda, kötü şartlarda. 20 yıldır bekleyenler var..." açıklamasını yaptı.

yeni-proje-1-003.jpg

BİR TAKİPÇİSİ TEPKİ GÖSTERDİ

Emre Özpeynirci’nin bu açıklamasının ardından bir sosyal medya kullanıcısı, "Ne zaman araç fiyatlarının düşeceğini söylesem, bu arkadaş bir yerlerden çıkıp üstü kapalı beni yalanlamaya çalışıyor. Sözde gazeteci birde, hadi ben yalan söylüyorum, bakan da mı yalan söylüyor? Sence 700.000 araç yok mudur? Satışa sunulacak koşullara sahip? Ee bunu araştırıp kendin bulabilirsin. Araştırsana, nasıl bulacağını bilmiyorsan onu da ben tarif edebilirim. Bunlar devlet sırrı değil, herkese açık veriler. Bence senin akrabaların falan galericilik yapıyor. Yoksa bu kadar saçmalamanın mantıklı açıklaması olamaz. Ödün patlıyor fiyatlar düşecek diye, ama patlasın. Çünkü düşecek” yorumunu yayınladı.

yeni-proje-002.jpg

Özpeynirci ise buna karşılık, "Kimdir bu tanımam etmem ama otomotiv sektörüyle alakası olmadığı açık. Bakanın ağzından 700 bin rakamı çıkmamışken, 'bakan söyledi' diyor bir de. İnsanları kandırıyor... Bir de bana çamur atarak üste çıkacak. Yemezler..." paylaşımını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN