Taha Duymaz'ın öldüğü haberine ailesinden yalanlama

Taha Duymaz'ın öldüğü haberine ailesinden yalanlama

Şarkıcı Gülben Ergen'in, ailesiyle birlikte enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yaşamını kaybettiği yönündeki paylaşımına ailesinden yalanlama geldi. Ergen ise ikinci bir paylaşımda bulunarak, " Teşhis için zorlandıklarını söylediler. Umarım ve dilerim ki bana yanlış teşhisle, yanlış bilgi verilmiş olsun." dedi.

Pazartesi günü Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesi de enkaz altında kaldı. Günlerdir haber beklenen Taha Duymaz'ın yaşamını yitirdiğine yönelik paylaşımlar yapıldı.

'YETİŞEMEDİK, KURTARAMADIK SENİ'

Deprem bölgesine giderek depremzedelerin yanında olan şarkıcı Gülben Ergen, Instagram hesabından Taha Duymaz'ın videosunu yayınlayarak "Yetişemedik sana canım çocuk… Kurtaramadık seni" dedi.

Twitter hesabından Taha Duymaz'ın bulunduğu enkazdan bazı vatandaşların kurtarıldığını söyleyen Ergen, "Günlerdir Taha'yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda 'ses geliyor' mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha'yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı" ifadelerin kullandı.

Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda ise şu ifadeleri kaydetti:

Günlerdir Taha’yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda ses geliyor mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha’yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı.

'UMARIM YANLIŞ BİLGİ VERİLMİŞTİR'

Taha Duymaz'ın ailesinden habere ilişkin yalanlama gelirken Gülben Ergen yeni bir paylaşımda bulundu. Ergen şu ifadeleri kaydetti:

Taha’nın haberini AFAD'dan aldım. Maraş’tan Hatay’a doğru yola çıktım! Teşhis için zorlandıklarını söylediler. Umarım ve dilerim ki bana yanlış teşhisle, yanlış bilgi verilmiş olsun. #afad

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN