Ahmet Davutoğlu ile vatandaş arasında ilginç diyalog

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri’de yurttaşlarla sohbet etti. Hayat pahalılığından yakınan bir yurttaş “Başıma bir şey gelir mi?” dedi. Davutoğlu ise “Herhangi bir şey olursa doğrudan beni arayacak” diyerek kendi cep telefonu numarasının yurttaşa verilmesini istedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda yurttaşlarla buluştu. Davutoğlu, ayrıca Mimar Sinan Parkı’nda besicilerle sohbet etti.

"BİR ŞEY OLURSA DİREKT BENİ ARA"

Bir yurttaş, sorunlarını aktarırken; “Yarın mallarımız da elimizden gidecek, o zaman ne yapacağız? Babamın hatırası olan ahırımızda gidecek elimizden. Yem alamıyoruz, saman alamıyoruz” dedi. Bir başka vatandaş ise “Bu insanlara bu kadar yüklenilmez” dedi.

Bir yurttaş, hayat pahalılığından yakındıktan sonra, “Başımıza bir şey gelir mi?” dedi. Kendi cep telefonu numarasının vatandaşa verilmesini isteyen Davutoğlu, “Herhangi bir şey olursa doğrudan beni arayacak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN