AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen açıkladı: Son dakika anketlerine itibar etmeyiniz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen açıkladı: Son dakika anketlerine itibar etmeyiniz

Türkiye'nin yerel yönetiminde 5 yıllık rotası oluşuyor belli oluyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, oy verme işleminin bitimine kısa süre kala yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliğinin ve güvenliğinin olmadığını belirtti.

Türkiye'nin yerel yönetiminde 5 yıllık rotası oluşuyor belli oluyor. 31 Mart seçim gününde son saatler; 32 ilde oy sayımı başladı. 31 Mart Pazar sabahı 08.00'da başlayan oy kullanma işlemleri, 17.00 itibarıyla son buldu.

Seçmenler, il ve ilçe yönetimi için adaylar arasında tercihini gerçekleştirdi. 81 ilde oy sayımı başladı.

Betimar Araştırma, oy verme işleminden hemen önce İstanbul ve Ankara'da CHP'yi önde gösteren anket sonuçlarını paylaştı.

Buna göre saat 17.00'de paylaşılan anketlerde İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Adana'da CHP'nin önde olduğu görüldü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Seçimler demokrasi şölenleridir" dediği sosyal medya hesabından "Seçimler demokrasi şölenleridir. Ancak, bir kısım anketlerle bu şölene gölge düşürmek isteyen art niyetli insanların olduğu gözükmektedir. Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur. Bu sebeple bu anketlere ve yayınlara itibar edilmemesi özellikle rica olunur." ifadesini kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN