AK Parti ve MHP’den ‘dezenfektan skandalı araştırılsın’ önergesine ret

AK Parti ve MHP’den ‘dezenfektan skandalı araştırılsın’ önergesine ret

CHP'nin Ruhsar Pekcan hakkında Meclis’e verdiği yolsuzluk araştırma önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.

Görev yaptığı bakanlığa kendi şirketinden dezenfektan sattığı ortaya çıktıktan sonra görevden alınan Ruhsar Pekcan'la ilgili TBMM’ye sunulan araştırma önergesi AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.   

Önerge, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından hazırlanıp, Meclis Başkanlığı'na sunuldu.  

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, araştırma önergesinin AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildiğini açıkladı. 

“YOLSUZLUK İDDİASI KAPATILDI” 

Tanal paylaşımında “Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın nüfuzunu kullanarak başka kamu kurumu ve kuruluşlarına da kendi firmasının ürünü satmaya çalıştığına ilişkin araştırma önergesi, Akparti ve MHP oyları ile reddedildi. Yolsuzluk iddiası kapatıldı. Aslında yüce divanlık olay… Tarihe geçti…” ifadesini kullandı. 

Önergede Pekcan'ın nüfuzunu kullanarak başka kamu kurum ve kuruluşlarına da kendi firmasının ürününü satmaya çalıştığına ilişkin iddialar da yer almıştı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN