AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi bugün

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi bugün

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" temasıyla yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belli olacak.

Siyasi partiler, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için hazırlıklarını hızlandırmaya başladı. AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi de bugün yapılarak seçim startı verilmiş olacak.

Ankara Spor Salonu'nda yapılacak kongrede genel başkan seçimi yapılacak, parti yönetimi yenilenecek, ana tema "Türkiye Yüzyılı" olacak. Partinin tek genel başkan adayı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak.

TRT Haber'in aktardığına göre; kongrede, AK Parti MKYK'nın yeni üyeleri belirlenecek. Partinin A Takımı olan MYK ise, MKYK üyelerinden oluşturulacak.

100 bin kadar partilinin yer alması beklenen kongrede yabancı temsilciler de yer alacak.

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi'ne 27 ülkeden siyasi parti temsilcisiyle 127 büyükelçi ve 3 Cumhurbaşkanı'nın da katılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN