AK Parti'nin seçimi 64 oy farkla kazandığı Siverek'te 'toplu oy' skandalı: Hepsine vurmayın bir tanesi cezaevinde

Seçim öncesinde 'taşıma oy' tartışması ile gündemde olan Şanlıurfa'da yaşanan sakandalın görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntüde geçen konuşmalarda "hepsine vurmayın bir tanesi cezaevinde öyle dediler" şeklinde ifadeler yer aldı.

Türkiye’de dün 61 milyondan fazla seçmen, yerel yöneticileri belirlemek için sandık başına gitti. Seçim öncesinde 'taşıma oy' tartışmalarıyla gündemde olan Şanlıurfa'nın birçok ilçesinde DEM Partililer, hile yapıldığı gerekçesiyle itirazlarda bulunmuştu. Gazeteci Barış Terkoğlu sosyal medya hesabı üzerinde toplu oy görüntülerinin olduğu bir video paylaştı. Söz konusu video AK Parti'nin, seçimi 64 oy farkla Dem Partiye karşı kazandığı Siverek'ten.

Gazeteci Terkoğlu paylaştığı videoyu şu notla paylaştı:

AKP, kesin olmayan sonuçlara göre, Urfa Siverek ilçesinde sadece 64 oyla seçimi kazandı. Aşağıdaki görüntü, Siverek Taşıkara-Duydum köyündeki 1505 numaralı sandıkta oy kullanma anından. Konuşmalarda "hepsine vurmayın bir tanesi cezaevinde öyle dediler" sözleriyle her şey anlatılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN