Akaryakıt fiyatları sil baştan değişti! Benzin motorin alacaklar dikkat: 12 Nisan akaryakıt fiyat listesi güncellendi!

Akaryakıt fiyatları sil baştan değişti! Benzin motorin alacaklar dikkat: 12 Nisan akaryakıt fiyat listesi güncellendi!

2023 yılı itibariyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG'ye gelen zamlar sonrası kara kara düşünen vatandaşa bir zam haberi daha geldi. 12 Nisan gecesi itibariyle motorine dev zam geliyor. İşte Benzin, motorin ve LPG 12 Nisan 2023 Çarşamba güncel fiyatları

Akaryakıta gelen zamlar araç sahiplerinin belini bükmeye devam ediyor. Yüksek zamlar altında ezilen vatandaşa bir kötü haber daha geldi. Motorine gece yarısı itibariyle zam geliyor. Şimdiden depolarınızı doldurun

akaryakit.jpg

MOTORİNE YİNE ZAM

Motorinin litre fiyatına dün gece itibarıyla geçerli olacak şekilde 67 kuruşluk artış gerçekleşti. Petrol fiyatlarındaki yükseliş, motorin zammını da beraberinde getirdi.

benzin.jpg

Benzin fiyatlarında ise dün gece herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Benzin fiyatlarına en son 5 Nisan tarihinde 1 lira 10 kuruşluk zam yapılmıştı.

motorin.jpg

İŞTE GÜNCEL POMPA FİYATLARI?

Dün gece gerçekleşen zamla birlikte motorinin litre fiyatı, İstanbul'da yaklaşık 21,05 TL'ye, Ankara'da 21,41 TL'ye, İzmir'de ise 21,49 TL'ye çıktı.

Benzinin litre fiyatı ise İstanbul'da yaklaşık olarak 22,44 TL, Ankara'da 22,79 TL ve İzmir'de 22,75 TL düzeyinde bulunmaktadır.

Fiyatlar, rafineriye olan uzaklık ve kar marjına bağlı olarak iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösterebilmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN