Akaryakıtta Sevindiren Düşüş! İşte 25 Nisan 2022 Güncel Benzin ve Motorin Fiyatları

Akaryakıtta Sevindiren Düşüş! İşte 25 Nisan 2022 Güncel Benzin ve Motorin Fiyatları

Milyonlarca araç sürücüsü akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Aram motorlarında ise en çok Benzin ve motorin ne kadar? Akaryakıta indirim gelecek mi? gibi sorular sorulmakta. Petrol fiyatlarının düşmesiyle beraber gözler akaryakıt fiyatlarındaki indirime yöneldi. Peki benzin ve motorinin litre fiyatında indirim olacak mı? İşte motorin ve benzine dair son dakika gelişmeleri.

Rusya-Ukrayna savaşından dolayı brent petrol fiyatlarının 110 doların üzerine çıkmasıyla beraber akaryakıt fiyatları da zamlanmıştı. Kriz durumunun yumuşamasıyla beraber gerilemeye giden petrol fiyatları 107 dolar seviyelerine düştü. Petrol fiyatlarının yükselişi zam olarak pompalara yansırken, petrolde yaşanan düşüşün ise indirim olarak gelmesi beklentiler arasında girdi. İşte 25 Nisan 2022 Pazartesi günü motorin ve benzin güncel fiyat listesi.

petrol.jpg

BRET PETROL FİYATLARINDA GERİLEME

Brent petrol fiyatlarına paralel olarak hareketlilik sağlayan akaryakıt fiyatları son dönemlerde yaşanan artıştan dolayı yüksek zamlarla vatandaşın cebine yansımaya başladı. Petrolün 110 dolar seviyelerini geçmesiyle beraber motorine gelen zam sonrasında motorinin litre fiyatı 22 lira seviyelerine çıktı. Rusya ile masaya oturmaya başlayan Ukrayna'nın girişimlerinden sonra petrol fiyatları da düşüşe geçti. Araç sürücüleri ise yaşanan bu gerilemenin pompalara yansımasını bekliyor. Peki devam eden petrol krizinde normalleşmeye mi dönülüyor? Petrolün düşmesi motorin ve benzine yansıyacak mı? İşte merak edilenler

akartakit.jpg

PETROLÜN DÜŞÜŞÜ ARAÇ SAHİPLERİNİ UMUTLANDIRDI

Petrolün gerilemesi her ne kadar vatandaşı sevindirse de şu an için motorin ve benzinde herhangi bir indirim yaşanmadı. Petrolde yaşanan bu düşüş devam ederse akaryakıt fiyatlarında da indirim öngörülüyor. İşte motorin ve benzinin son güncel fiyat listesi.

İSTANBUL'DA MOTORİN VE BENZİNİN LİTRE FİYATLARI

İstanbul Avrupa yakasında benzinin litre fiyatı: 19,00 TL, İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 19,01 TL, İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 22,01 TL, İstanbul motorin litre fiyatı Anadolu Yakası'nda ise 22,03 TL olarak benzin istasyonlarında satılmakta.

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı 19,11 TL, motorin litre fiyatı 22,101 TL.

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı 19,11 TL iken motorin litre fiyatı 22,11 TL olarak pompalara yansıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN