İslam Memiş Altının Saltanatını Bitiren Enstrümanı Açıkladı! İşte Ne Altın Ne Dolar En Çok O Yatırım Aracını Alan Kazanıyor

İslam Memiş Altının Saltanatını Bitiren Enstrümanı Açıkladı! İşte Ne Altın Ne Dolar En Çok O Yatırım Aracını Alan Kazanıyor

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, katıldığı bir Youtube kanalından piyasalara ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Memiş, Temmuz ayına dikkat çekerek Pik uyarısında bulundu. Altın ve dolar yatırımcısı içinde önemli açıklamalarda bulunan Memiş, altından daha çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. İşte Memiş’in piyasalara ilişkin o açıklamaları.

Gram altın gün içinde iniş-çıkışlarına devam ederken dolar ise 14 seviyesinde sabit kalmaya devam ediyor. Piyasalara ilişkin ciddi bir baskılanmanın olduğuna dikkat çeken Memiş, Mayıs ayından sonra kırılmaların başlayacağını ve Temmuz ayında ciddi bir Pik olacağını söyledi.

dolar-001.jpg

ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRAN ENSTRÜMANI AÇIKLADI

Altın ilişkin ciddi değerlendirmelerde bulunan Memiş, altından daha çok kazandıran enstrümanı da açıkladı. 2022 yılının ilk çeyreğinden altından daha çok yükselen emtia aracının gümüş olduğunun altını çizen Memiş, gümüşün takıdan daha fazla şey ifade ettiğini söyledi. Gümüşün her zaman ihtiyaç duyulan bir emtia olduğunu vurgulayan Memiş şunları kaydetti:

"Gümüş altından daha fazla kazandırıyor. Gümüş deyince herkesin aklına takı geliyor. Gümüş dünyada ciddi bir yatırım aracıdır. Allah'ın insanlara verdiği çok ciddi bir nimettir. Kullandığımız yara bantlarında bile var. Tıp alanında çok kullanılıyor. Yağmur bombalarında gümüş kullanılıyor. Ve Gümüş sınırlı varlık aynı altın gibi. Gümüş her zaman ihtiyaç duyulan bir emtia. Bugün bahaneciler var akıllı olan insanlar var. Bahaneciler gram altın 1000 lira oldu artık gram altın biriktiremiyoruz. Koca bir bahane. Sistemin istediği insan. Akıllı insan "Gramın fiyatı 10 lira, gümüş alırım" der."

gumus.jpg

"GÜMÜŞ ALTINI TAHTINDAN ETTİ"

Gümüşün 2021 yılı sonlarında altını tahtından ettiğini söyleyen Memiş, altın hesabı gibi gümüş hesabı da açılabileceğini belirtti. Memiş, "Altından daha fazla kazandırdı. 2021 yılında altını tahtından etti. 2021 yılında altın 1 tık önüne geçti. Ama bu yıl ilk çeyreğinde gümüş altından fazla bir getiriye sahip oldu. Gümüşün gramı 12 lira. Bahaneciler "Altın alamıyorum” diyor. Bende “Gümüş neden almıyorsun” diyorum. Aynı altın hesabı gibi gümüş hesabı açabilirsiniz. Kapalı Çarşı’da bunu kültçe kültçe alabilirsiniz. Veya gram gram da alabilirsiniz. Önemli olan geleceğe nasıl baktığınız. "diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN