Bu Krem Yüz Lekelerini Silgi Gibi Temizliyor! İşte 1 Haftada Güneş ve Doğum Lekelerini Temizleyen Zerdeçal Kremi Tarifi

Bu Krem Yüz Lekelerini Silgi Gibi Temizliyor! İşte 1 Haftada Güneş ve Doğum Lekelerini Temizleyen Zerdeçal Kremi Tarifi

Yüzdeki lekeler bazen kabusumuz olabiliyor. Özellikle doğum lekeleri ve güneş lekeleri için pahalı kremlere ve işlemlere çok paralar harcayabiliyoruz. Çoğu yöntem bazen bu inatçı lekelerimiz için kalıcı çözümler sunamıyoruz. Harcadığım paralar cebimde kalsın diyorsanız evde leke kremi tarifimize göz atabilirsiniz. Bunun için sadece iki malzeme yeterli. İşte evde inatçı lekelerinizden kurtulmanızı sağlayacak o mucize krem.

Doğum lekeleri gibi tedavisi uzun süren lekeler için aslında evde de tedavi yöntemi kullanabilirsiniz. Güneş lekeleri ise genelde güzellik salonlarında bazen çözüm getirmeyen işlemlere de yönelebiliyoruz. Yüksek paralar harcadığınız bu lekelerin aslında çözümü evinizde bulunan besinlerde var. Bu yüzden pahalı kremler ve işlemlere para harcamanıza da gerek kalmayacak. İşte kolayca bulabileceğiniz ürünlerle evde kolay leke kremi yapımı.

kabuk.jpg

BİR KAŞIK ZERDEÇAL İLE TÜM İNATÇI LEKELERDEN KURTULUN

Cilt lekelerinin 7 günde açan bu krem sayesinde artık hayat kalitenizde yükselecek. Fondöten gibi makyaj hileleriyle kapattığınız lekelerinizden sonsuza kadar kurtulacaksınız. 7 gün sonunda tertemiz ve pürüzsüz bir cilde kavuşacaksınız. Hint mutfağının en değerli baharatlarından olan zerdeçal sayesinde makyaj yapmaktan da kurulacaksınız. İçerisinde bulunan vitaminler sayesinde bu minik toz parçası adeta güzellik sarrafı. Tek bir çay kaşında milyonlarca fayda barındıran zerdeçal tarifi ile doğum lekelerinizde de gözle görülür azalmalar olacak. Yemeklerimizde kullandığımız zerdeçal yoğurtla da tüketildiğinde zayıflama için çok etkili. Tok tutan zerdeçal yüzün parlaklık seviyesini de ayarlamaktadır. İşte bu kadar bilgiden sonra zerdeçal tarifimize geçiyoruz.

zerdecal0.jpg

BU KREM HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK

Antibakteriyel özelliklere sahip olan zerdeçal lekelerin yanı sır sivilce aknelerinde canına okumaktadır. Lekeleri azaltmaya yarayan bu besin adeta doğanın bize mucizesi .Evde yapacağınız zerdeçal kremine farklı malzemelerle de deneyebilirsiniz. Öncelikle maskemiz için 1 yemek kaşığı toz zerdeçalı macun kıvamına gelmesi için su ve Hindistan Cevizi yağı ile karıştırıyoruz. İçerisine limon süt bal gibi malzemelerde ekleyebilirsiniz. Macun kıvamına getirdiğimiz kremimizi leke olan bölgelerimize sürüyoruz. Bunu kararan koltuk altlarına ve bikini bölgesine de kullanabilirsiniz. Sürdüğümüz kremi o bölgede 30 dakika kadar bekletip ılık suyla yıkıyoruz. Bu işlemi hafta da 3 gün denemelisiniz. Etkisini ise kısa sürede göreceksiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN