Akbank'a giden emeklinin yüzü gülüyor! Promosyon ödemeleri güncellendi: İmzayı atan bir tomar para alıyor...

Akbank'a giden emeklinin yüzü gülüyor! Promosyon ödemeleri güncellendi: İmzayı atan bir tomar para alıyor...

Emekli promosyonlarında mayıs ayı hızlı bir başlangıç yaptı. Akbank tarafından güncellenen promosyon ödemeleri ile birlikte emeklilerin yüzü güldü. Mayıs ayında güncellenen promosyon miktarı resmi internet sayfasında duyuruldu. Peki mayıs ayında promosyon ödemesi ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA MAYIS GÜNCELLEMESİ

Ülkemizde yer alan en aktif bankalardan birisi olan Akbank sürekli olarak yaptığı kampanyalar ile birlikte müşterilerinin gündeminde yer alıyor. Son yıllarda artan enflasyon ile birlikte müşterilerinin omuzundaki yükü azaltmak adına kampanya üzerine kampanya başlatıyor.

Bu kez de emeklilere gündeminde yer veren Akbank, mayıs ayı promosyon ödemelerini güncelledi. Promosyon rakamlarında yapılan değişiklik ile birlikte emekli vatandaşların ilgisini çekti. 2023 yılı emekli vatandaşlar için oldukça hızlı bi sene oluyor.

Önce Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi daha sonrasında ise en düşük emekli maaş zammı ile birlikte bankaların tek odağı haline geldi. Neredeyse 1 yıldır tartışılan promosyon ödemelerindeki rekabet devam ediyor. Bankalar tarafından duyurulan rekor promosyonlar arasında Akbank'ta dahil oldu.

114-t2h7.webp

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Akbank tarafından paylaşılan güncel promosyon ödemeleri emekli vatandaşların dikkatini çekti. Resmî web sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile paylaşan Akbank maaş sözü verene anında promosyonu yatırıyor.

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için emekli maaşınızı 3 yıl boyunca Akbank'tan alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemesi en düşük emekli maaşı zammı ile birlikte otomatik olarak artış gösterdi.

1659512941049.jpg

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI

Akbank tarafından emekli vatandaşlara verilen emekli promosyon ödemeleri şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL, (+1500 TL)
  • Maaş aralığı 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL, (+1500 TL)
  • Maaş aralığı 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL, (+1500 TL)
  • 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL (+1500 TL) tutarında ödeme yapılıyor.

Akbank promosyona ek olarak ilk defa Axess veya Wings sahibi olacak SGK'lı emekli vatandaşların bir yıl boyunca tek seferde ya da toplamda her ay 1.000 TL harcama sözüne ek olarak 1.500 TL chip-para ödemesi yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN