Akşener'den Ezgi Mola ve Hazal Kaya'ya destek mesajı: Susturmaya mı çalışıyorsunuz?

Akşener'den Ezgi Mola ve Hazal Kaya'ya destek mesajı: Susturmaya mı çalışıyorsunuz?

Ezgi Mola Batman'da yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanmıştı. Ezgi Mola'ya destek mesajı yayınlayan Hazal Kaya'ya da hapis istemiyle dava açılmıştı. Ünlü oyunculara destek mesajı veren Akşener "Kadınları yaşatamadığınız yetmiyormuş gibi bir de susturmaya mı çalışıyorsunuz? Sadece 24 gün sonra; Kadınlar konuşacak, kadınlar yaşayacak ve kadınlar size rağmen yepyeni bir tarih yazacak!" dedi.

Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de sosyal medya hesabından oyuncular ünlü oyuncular Mola ve Kaya'ya destek mesajı verdi. Kadın haklarına yönelik iktidara eleştirilerde bulunan Akşener Ezgi Mola ve Hazal Kaya'yı da etiketleyerek şu ifadeleri paylaştı:

'SADECE 24 GÜN SONRA...'

Bir kadın ölüyorsa, hepimiz hakkını arayacağız!

Bir kadın susturuluyorsa, hepimiz konuşacağız!

Bir kadın haksızlığa uğruyorsa, hepimiz yanında kaya gibi dimdik duracağız!

Kadınları yaşatamadığınız yetmiyormuş gibi bir de susturmaya mı çalışıyorsunuz?

Ama artık ne yaparsanız yapın, nafile!

Sadece 24 gün sonra; Kadınlar konuşacak, kadınlar yaşayacak ve kadınlar size rağmen yepyeni bir tarih yazacak! @ezgimola @HazalKaya110

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN