Almanya, ülkesine gelenlere 108 Bin TL ödüyor! Şartlar belli oldu: Bu kişiler ödemesini takır takır alıyor

Almanya, ülkesine gelenlere 108 Bin TL ödüyor! Şartlar belli oldu: Bu kişiler ödemesini takır takır alıyor

Yurt dışı hayali kuran milyonlarca kişiye güzel haber geldi. Ortadoğu'da yaşanan İsrail ve Filistin savaşı ile birlikte birçok kişi yönünü batıya çevirmiş durumda. Avrupa ise yoğun sığınmacı dalgasında kalifiye ve eğitimli olan kişileri seçmek için harekete geçmiş durumda. Özellikle Almanya'da iş gücü ihtiyacı giderek artarken beklenen güzel haber geldi. Almanya, ülkesine gelenlere 108 Bin TL ödeyecek. Şartlar belli oldu, bu kişiler yüksek maaşlar Almanya'da çalışma imkanı bulacak!

Ortadoğu'da yaşanan savaş krizi tüm dünya genelini etkilemiş durumda. Bu topraklarda yaşayan kişiler yönünü Batı'ya çevirirken hem para kazanıp hem de yurtdışı görmek isteyen kişilere güzel haber geldi. Almanya işçi alımlarının başladığını duyurdu. Bu şartları sağlayanlara 108 bin TL (3 bin 700 euro) ücret verilecek. Geç kalmadan hemen başvurun! Şartları sağlayan herkes alınacak. İşte detaylar haberimizde...

jhjhh-1.jpg

Almanya'da her geçen gün işçi ihtiyacı giderek artmaya devam ediyor. Almanya hükümeti tarafından alınan son karara göre, yerli veya yabancı binlerce kişinin ülkeye alınacağı belirtildi. Alınan kişilere ise 3 bin 700 Euro yani 108 bin TL maaş verilecek.

ALMANYA İŞÇİ ALIMINA BAŞLADI: 108 BİN TL MAAŞ ÖDENECEK!

Sözcü'de yer alan habere göre; tek başına yaşayan bir kişiye, kira-yakacak ve vergi destekleri hariç net olarak 563 Euro ödenecek. Bu miktar yıl sonuna kadar 502 Euro olarak devam edecek, 1 Ocak'ta da artış gerçekleşecek. Yardıma muhtaç çiftler ayrı ayrı bu parayı alabilecek. 15-18 yaşındaki çocuk başına 471 Euro verilecek. Şu andaki verilen yardım miktarı ise 420 Euro.

kjkjkj-2023-10-10t124333-777.jpg

7-14 yaş arasındaki çocuk başına 390 Euro, 0-6 yaş grubundaki çocuk başına ise 357 Euro ödenecek. Türkiye'den kaçıp gidenler, ilticaları kabul edilmemişse, bu paradan yaklaşık 70 Euro az alacak. İlticası kabul edilenler ise bu paranın tamamını alabilecek.

BU ŞARTLARI SAĞLIYORSANIZ HEMEN BAŞVURUN

Örneğin bir anne ve iki çocuğuna yeni yılda 1343 Euro yardım verilecek. Baba da yardıma muhtaç ise, bunun üzerine 563 Euro daha konulacak. Bu ailenin tüm kiraları, yakacak paraları ve radyo-tv vergisi de devlet tarafından karşılanacak. Okul yardımları, çeşitli vergi indirimleri ile birlikte aylık gelir (kira dahil) 3700 Euro'yu aşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN