Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük destek! Ödemeler tamamlandı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük destek! Ödemeler tamamlandı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Ankaralıların yüzünü güldüren haber Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan geldi. Ankara'da yaşayan vatandaşların derdine derman olan ABB, ödemeler için düğmeye bastı. 153.454 aileye 76 milyon 827 bin TL tutarında ödeme yapıldı. Herkes kartlarını kontrol etsin. İşte tüm detaylar…

Kış ayları ile birlikte artan ısınma ihtiyacı vatandaşın belini büküyor. Artan fiyatları yetişmekte zorlanan birçok kişi belediye tarafından sağlanan destek ödemelerinden yararlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ısınma şekli olarak doğalgazı tercih eden 153.654 aileye 76 milyon 827 bin TL tutarında doğalgaz ödemesi yaptı. İlk ödemeler Başkent Kartlara tanımlandı. İşte tüm detaylar…

DOĞALGAZ ÖDEMELERİ TAMAMLANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan doğalgaz destek ödemeleri için çalışmalar devam ediyor. ‘Çocuklar Üşmesin’ diyerek kolları sıvayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım alan ailelere yaptı ısınma desteği ile birlikte herkesin yüzünü güldürdü.

dogalgaz-fatura-1.jpg

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ödemeler Başkent Kartlara yüklendi. Doğalgaz desteğinin yanı sıra kömür ödemeleri de yapıldı. Isınmak için soba kullanan 25.000 aileye 144 milyon 720 bin TL kömür desteği sağlandı. Bunun yanı sıra doğalgaz kullanan 153.654 aileye de 76 milyon 827 bin TL tutarında doğalgaz desteği yapıldı. Ayda 500 TL olarak yapılan ısınma desteği Aralık, Ocak ve Şubat aylarında yatırılmaktadır. 230 milyon 481 bin TL'lik ödeme yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN