Ankara, Eskişehir, Konya, Kayseri ve Nevşehir içi tarih verildi! Cuma gününe kadar sürecek, acilen önlem alın

Ankara, Eskişehir, Konya, Kayseri ve Nevşehir içi tarih verildi! Cuma gününe kadar sürecek, acilen önlem alın

Türkiye'ye yönelik meteorolojik kaynaklar tarafından yeni bir uyarı yayımlandı. 1 Mayıs'ta etkisini gösteren yağışlı hava tüm yurtta etkisini gösterirken Ankara, Eskişehir, Konya, Kayseri ve Nevşehir içi tarih verildi. Cuma gününe kadar sürecek, acilen önlem alın.

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik yeni bir uyarı yapıldı. Serin ve sağanak yağışlar İstanbul'da etkisini gösterirken uzmanlardan İç Anadolu bölgesi için yeni bir çağrıda bulundu.

Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelere göre yağışların Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Meteorolojik kaynaklar tarafından yağışlı hava haritası paylaşıldı. Yapılan değerlendirmelere göre yağışlı havaların haftaya Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

TÜRKİYE İÇİN YENİ UYARI: CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK!

Özellikle yağışlı havaların Ankara, Eskişehir, Konya, Kayseri ve Nevşehir bölgelerinde etkili olması bekleniyor.

Bu yağışların haftaya Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN