Ankara'da kan donduran olay: Komiser yardımcısı eşini ve 2 çocuğunu öldürdü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde evine izinli olarak gelen Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk, trajik bir olayda eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla hayatına son verdi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk, izinli olarak geldiği evinde eşi ve iki çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

basliksiz-1.jpg

Olay, Keçiören'deki Çevik Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Öztürk, bilinmeyen nedenle eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Öztürk, beylik tabancasıyla eşine ve 2 çocuğuna ateş ettikten sonra aynı silahla kendini de vurdu. Komşuların ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Veysel Öztürk, eşi ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, evde inceleme yaparken, yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

9248658.jpg

Veysel Ö.'nün Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevliyken tayininin Hatay'a çıktığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN