AÖF bürosu çalışma saatleri: AÖF bürosu Kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

AÖF bürosu çalışma saatleri: AÖF bürosu Kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) bürolarının saat kaçta açılıp kaçta kapandığı yani çalışma saatleri araştırılıyor. AÖF öğrenci işleri için büroların sabah saat 08.30'da açıldığı biliniyor. AÖF büroları çalışma saatlerine ilişkin detaylar haberimizde...

Türkiye genelinde birçok AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) bürosu var. AÖF büroları, açık öğretimden üniversite eğitimlerini tamamlamak isteyen ve yeni kayıt, kayıt yenileme, öğrenci belgesi temini, ders kitaplarına ulaşma, askerlik tescil gibi öğrenci işleri ile işi olan öğrenciler tarafından araştırılıyor.

AÖF BÜROLARI ÇALIŞMA SAATLERİ

AÖF büroları hafta içi 08.30'da açılıyor. Hafta içi 5 gün boyunca hizmet veren kurum çalışanları saat 12.00'da öğle molası veriyor.

AÖF bürosu öğle molası 13.30'da son buluyor ve yeniden hizmete açılıyor.

AÖF BÜROSU KAÇTA AÇILIYOR, KAPANIYOR?

AÖF bürosu açılış saati: 08.30 olsa da istisnai durumlarda çalışma saatleri değişebilmektedir. Örneğin kurumun yoğun olarak işlem yapması gereken durumlarda çalışma gün ve saatlerinde değişiklikler olabilir. Bunu ise AÖF resmi sitesi üzerinden yayınlanan duyurulardan öğrenebilirsiniz.

AÖF BÜROLARI HAFTA SONU ÇALIŞIYOR MU?

AÖF büroları, yeni kayıt, kayıt yenileme, ders kitaplarına ulaşma, öğrenci belgesi temini, askerlik tescil gibi birçok işlemin gerçekleşmesini sağlıyor. Bu tip işlemlerini gerçekleştirmek isteyen binlerce vatandaş AÖF büroları cumartesi, Pazar çalışıyor mu sorusuna yanıt arıyor.

AÖF büroları, hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günlerinde hizmet vermemektedir. Ayrıca; Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve ayrıca 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz ve 1 Ocak gibi resmi tatil günlerinde hizmet vermemektedir.

Ancak başvuruların yoğun olduğu istisnalarda örneğin kayıt dönemlerinde resmi sitelerinden yaptıkları duyuru neticesinde hafta sonu veya resmi tatillerde de hizmet verebilmektedir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN