AUZEF finalleri ne zaman? İşte AUZEF güz dönemi bitirme sınav takvimi

AUZEF finalleri ne zaman? İşte AUZEF güz dönemi bitirme sınav takvimi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), resmi internet sitesi üzerinden 2021-2022 güz yarıyılı sınav tarihlerini ilan etti. AUZEF final sınavı, telafi sınavları hangi tarihlerde yapılacak? Sınav adayları için sorgulanmaya başladı.

AUZEF'in 13-14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşen 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı ara sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından final sınav tarihleri de belli oldu.

Ara sınav sonuçları kullanıcı bilgileri girilerek AKSİS öğrenci otomasyonu üzerinden görülebiliyor.

AUZEF FİNAL SINAV TARİHLERİ

AUZEF güz dönemi final sınavları, 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde uygulanacak.

İstanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, bitirme sınavlarına ait sınav giriş belgelerinin yayınlandığı duyuruldu.

AUZEF TELAFİ SINAVLARI NE ZAMAN?

Telafi sınavları 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl Koronavirüsün neden olduğu pandemi nedeniyle çevrimiçi(online) yapılan sınavlar, bu yıl maske, mesafe, hijyen önlemleri alınarak yüz yüze gerçekleştiriliyor.

Sınavlarda, her ders için 20 soru soruluyor ve soruların çözümü için 30 dakika süre veriliyor.

Ara sınav(vize), Bitirme(Final) ve Bütünleme(Telafi) sınavları akademik takvimde belirtilen gün ve tarihlerde ilan edilen sınav merkezlerinde gözetimli olarak gerçekleştiriliyor.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN