AUZEF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi açıköğretim AUZEF vize sınavlarının 9 Aralık 2020 Çarşamba günü açıklanması bekleniyor. Koronavirüs nedeniyle online gerçekleştirilen vize sınavları 21-29 Kasım 2020 tarihlerinde tamamlandı. İşte sınavla ilgili detaylar...

Corona virüsü salgın hastalığı dolayısıyla uzaktan eğitim modeline geçen üniversitelerin açıköğretim bölümlerinin sınavları da internetten gerçekleştiriliyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) güz dönemi vize sınavları, online olarak 21-29 Kasım 2020 günleri arasında gerçekleştirildi. Şimdi gözler, sınav sonuçlarının açıklanması için üniversite yönetimine çevrildi.

AUZEF VİZE SINAVI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

2020-21 sezonu İstanbul Üniversitesi (AUZEF) vize sınav sonuçlarının, sınavın son ermesinin takip eden 10 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, online yapılan AUZEF vize sınavlarının sonuçlarının 9 Aralık 2020 Çarşamba günü erişime açılması bekleniyor.

Sınav sonuçları, esinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifre ile görüntülenebilecek.

AUZEF'TEN 'KOPYA' UYARISI

İstanbul Üniversitesi AUZEF'in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, sınav sorularını sosyal medya üzerinden paylaşan öğrencilerin sınavlarının geçersiz sayılacağı belirtildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sosyal medya ortam/ortamlarında soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin sınavları iptal edilmiştir. Sınav süreci boyunca ve sonrasına soru paylaştığı tespit edilen öğrencilerin ilgili derse ait sınavı iptal edilecek ve herhangi bir mazeret kabul edilmeyecektir."

2020-11-30-162122.jpg

AUZEF'TEN VİZE SINAVI AÇIKLAMASI

İstanbul Üniversitesi, online vize sınavına giren öğrencilere yardımcı olmak için şu duyuruyu yapmıştı:

"Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi için Öğrenci Çağrı Merkezi 0 (212) 440 00 44 numaralı telefondan hizmet vermeye devam edecek olup, diğer Fakülteler için Öğrenci Çağrı Merkezi Telefon Numarası 0 (212) 440 00 92 olarak değişmiştir."

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2020-21 eğitim-öğretim yılı güz dönemi ara (vize) sınavları, 21-29 Kasım 2020 tarihleri arasında https://esinav.istanbul.edu.tr adresinden online (çevrim içi) olarak tamamlanmıştı.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF ÖĞRENCİ GİRİŞİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN