Aynı evde yaşadığı eşinin öldüğünü 5 gün sonra fark etti! Tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı

Aynı evde yaşadığı eşinin öldüğünü 5 gün sonra fark etti! Tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı

İhbar üzerine bir eve giren polisler, yerde sırtüstü yatan kadının günler öncesinde öldüğünü tespit etti. Aynı evdeki eşinin ifadeleri ise polisleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Panama kentinde polis, bir adamın, ölen eşinin cesedini 5 gün boyunca evinin zemininde çürümeye bıraktığı ve iki köpeğinin eşinin ayağını kemirmesine izin verdiği iddiasıyla tutuklandığını söyledi.

Tutanaklara göre 60 yaşındaki Gary Johnson, onu kaybetmek istemediği için onu yerde bıraktığını söyledi.

gary-johnson-esinin-oldugunu-bes-gun-sonra-fark-etti.jpg
Gary Johnson

KANLAR İÇİNDE SIRTÜSTÜ YATIYORDU

Gary Johnson, ortaya çıkan tüyler ürpertici olayla bağlantılı olarak insan kalıntılarının uygunsuz şekilde saklanması suçuyla suçlandı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, polis memurları geldiğinde ön kapıyı kimse açmadı ama içlerinden biri pencereden oturma odasında, etrafı kanlar içinde sırtüstü yatan bir kadın gördü.

ÖLMEDEN ÖNCE YARDIM İSTEMİŞ

Memurlar, MacGregor Johnson'un sağlık durumunu kontrol etmek için zorla eve girdiler ve kısa sürede onun öldüğünü belirlediler.

Daha sonra polis departmanında kaydedilen bir görüşme sırasında Gary Johnson'ın soruşturmacılara, karısının oturma odasında yardım istediğini duyduğunu hatırladığını ancak kendisine ulaştığında karısının çoktan ölmüş olduğunu söylediği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN