Ayşe Tuba Arslan'ın çantasından bir şikayet dilekçesi daha çıktı!

Ayşe Tuba Arslan'ın çantasından bir şikayet dilekçesi daha çıktı!

Eskişehir'de eski kocası tarafından satırla katledilen, öldürülmeden önce 23 kez savcılığa başvurduğu ortaya çıkan Ayşe Tuba Arslan'ın çantasından bir şikayet dilekçesi daha çıktı. Dilekçede "Can güvenliğim hiç yok. Kezzap atmakla, öldürmekle tehdit ediyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Bunun gibi birçok tehditlerde bulunuyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan rica ediyorum bir kadın olarak ben öldükten sonra mı bana yardımcı olacaksınız?" ifadelerine yer verildi.

Eskişehir'de eski kocası tarafından satırla katledilen, öldürülmeden önce 23 kez savcılığa başvurduğu ortaya çıkan Ayşe Tuba Arslan'ın çantasından bir şikayet dilekçesi daha çıktı. 

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na hitaben yazılan dilekçede, tedbir kararı olmasına rağmen hiçbir şekilde sonuç alamadığını kaydeden Arslan, şu ifadelere yer verdi:

"YALNIZ SOKAĞA ÇIKAMIYORUM"

"Yalçın Özalpay tekrar fiziksel şiddet gösterdiği için hayatımdan endişe ediyorum. Yalçın Özalpay'dan korkuyorum. Her gün işe gelip giderken beni takip ediyor. Yalnız sokağa çıkamıyorum, bu nedenden dolayı işe babam getirip götürüyor. Babamın yanımda olmadığı zamanlarda şahsıma yönelik ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor. Artık namusuma dil uzatıyor. Sokaklarda bağırıyor, herkes bize bakıyor ve bütün arkadaşlarımı rahatsız ediyor. Beni çocuklarımdan uzaklaştırdı, 'Anneniz kötü kadın' diye anlattı. Ben evimden çıkmayacaktım uzaklaştırma kararı olduğu halde, zorla eve girdi. Ben evi terk etmek zorunda kaldım.

"BEN ÖLDÜKTEN SONRA MI BANA YARDIMCI OLACAKSINIZ?"

Can güvenliğim hiç yok. Kezzap atmakla, öldürmekle tehdit ediyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Bunun gibi birçok tehditlerde bulunuyor. Bana artık iftira atıyor. Bankada param varmış, başka bir adamla yaşıyormuşum. Bana para vermiş, ev almış. Artık çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyorum. 25 yıllık evliliğimde ne kadar altın varsa elimden aldı. Ben 25 yıldır iyiydim, evi terk edince kötü oldum. Herkese böyle anlatıyor. Artık bu iftiralara dayanamıyorum. Cumhuriyet Başsavcılığından rica ediyorum bir kadın olarak ben öldükten sonra mı bana yardımcı olacaksınız?"

NE OLMUŞTU?

Vişnelik Mahallesi'ndeki bir anaokulunda yardımcı personel olarak çalışan iki çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan (45), 11 Ekim'de mesai bitiminde evine dönerken, 6 ay önce boşandığı Yalçın Özalpay'ın (52) saldırısına uğramıştı. Eski eşini satırla yaralayan Yalçın Özalpay, kaçmaya çalışırken çevredekiler tarafından darbedilmişti. Ağır yaralanan Arslan hastaneye kaldırılmış, 44 gün süren tedavisinin ardından hayatını kaybetmişti. Hastanede iki gün süren tedavisi sonrası gözaltına alınan Özalpay ise tutuklanmıştı.

ESKİŞEHİR/AJANSLAR

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN