DEVA Partisi lideri Ali Babacan, KARAR gazetesinin 9. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından kutlama mesajı paylaştı. “Demokrasinin, özgür düşüncenin ve adil bir Türkiye idealinin yanında duran Karar gazetesinin 9. yılını kutluyorum. Emeği geçen tüm gazetecilere teşekkür ediyorum” diyen Babacan, bağımsız ve çoğulcu medyanın güçlü bir demokrasinin temel taşı olduğunu vurguladı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, KARAR gazetesinin 9. kuruluş yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
Babacan, mesajında "İlk günden bu yana demokrasinin, özgür düşüncenin ve adil bir Türkiye idealinin yanında duran Karar gazetesinin 9. yılını kutluyorum. Emeği geçen tüm gazetecilere teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.
Bağımsız ve çoğulcu medyanın güçlü bir demokrasinin temel taşı olduğunu vurgulayan Babacan, basının özgürlükçü bir anlayışla varlığını sürdürmesinin önemine dikkat çekti.
Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:
İlk günden bu yana demokrasinin, özgür düşüncenin ve adil bir Türkiye idealinin yanında duran Karar gazetesinin 9. yılını kutluyorum. Emeği geçen tüm gazetecilere teşekkürlerimi iletiyorum. Bağımsız ve çoğulcu medya, güçlü bir demokrasinin temel taşıdır.
İlk günden bu yana demokrasinin, özgür düşüncenin ve adil bir Türkiye idealinin yanında duran Karar gazetesinin 9. yılını kutluyorum.
— Ali Babacan (@alibabacan) March 7, 2025
Emeği geçen tüm gazetecilere teşekkürlerimi iletiyorum.
Bağımsız ve çoğulcu medya, güçlü bir demokrasinin temel taşıdır.@KararHaber