Babacan'dan depremzede çocuklara para dağıtan Erdoğan'a tepki: Bu görüntü normal değil

Babacan'dan depremzede çocuklara para dağıtan Erdoğan'a tepki: Bu görüntü normal değil

DEVA Partisi Lideri Babacan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da depremzede çocuklara nakit para dağıtmasına tepki gösterdi. Afet bölgesindeki barınma ve ısınma sorununa dikkat çeken Babacan, "İnsan onuruna yaraşır bir muamele istiyor insanlar. Çadır, konteyner, ısıtıcı istiyor. Bir bariyerin arkasından ulufe dağıtır gibi verilen harçlığı değil!" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da depremzede çocuklara nakit para dağıttı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Erdoğan'ın depremzede çocuklara para dağıtmasına tepki gösterdi. "Bu görüntü normal değil." diyen Babacan, afet bölgesindeki barınma ve ısınma sorununa dikkat çekerek "İnsan onuruna yaraşır bir muamele istiyor insanlar. Çadır, konteyner, ısıtıcı istiyor. Bir bariyerin arkasından ulufe dağıtır gibi verilen harçlığı değil!" diye konuştu.

Babacan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bu görüntü normal değil. İnsan onuruna yaraşır bir muamele istiyor insanlar. Çadır, konteyner, ısıtıcı istiyor. Bir bariyerin arkasından ulufe dağıtır gibi verilen harçlığı değil!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN