Ünlü oyuncu tek mal varlığını depremzedeler yararına sattı! Yaşadığı sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı

Ünlü oyuncu tek mal varlığını depremzedeler yararına sattı! Yaşadığı sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı

Gönül Dağı dizisinin Sefer'i Ferdi Sancar, "Tek mal varlığım" dediği otomobilini, geliri depremzedelere gönderilmek üzere satılığa çıkardı. Aracı satın alan bir iş insanı, ünlü oyuncuya sürpriz yaparak duygulu anların yaşanmasına neden oldu. İşte detaylar...

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler, bölgedeki 11 kentte onarılması çok zor yıkımlara neden oldu. Kamu ve özel birçok kurum, deprem bölgesindeki yaraların sarılması için çeşitli yardım organizasyonları gerçekleştirdi.

Depremzedelere maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen 'Türkiye Tek Yürek' bağış kampanyası yayınına katılan ünlü isimler yüklü meblağlarda para yardımında bulundu.

turkiye-tek-yurek-7.jpg

'TEK MAL VARLIĞIM' DEDİĞİ ARABASINI BAĞIŞLADI

'Gönül Dağı' dizisinde 'Sefer' karakteriyle tanınan oyuncu Ferdi Sancar'ın yaptığı bağış esnasında duygulu anlar yaşandı.

Programın sunucusu Pelin Çift, Ferdi Sancar'ın 1998 model bir arabası olduğunu ve bunu satarak parasını depremzedelere bağışlayacağını duyurdu.

Ünlü oyuncunun, "Tek mal varlığım" olarak bahsettiği 1998 model arabasını, Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili satın aldı, fakat bir şartı vardı.

ferdi-sancar-depremzedeler-icin-arabasini-satti-1.jpg

ARABAYI ALMADI AMA PARASINI ÖDEDİ

Yayına bağlanan Uğur Vergili, "İlk önce Ferdi kardeşimin arabasını almakla başlayayım. Arabası onda kalsın. Arabayı 500 bin liraya almak istiyorum. Başkent İnşaat olarak 9 milyon lira, kızım Asude Naz için 1 milyon lira, oğlum Said için de 1 milyon lira toplam 11.5 milyon lira bağış yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

ANLIK VE SON DEPREMLER HARİTASI

ugur-vergili-kimdir.jpg
Uğur Vergili

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN