Babacan'dan sosyal medya kısıtlamasına tepki: Halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın

Babacan'dan sosyal medya kısıtlamasına tepki: Halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bu tweeti VPN sayesinde paylaşabiliyorum. Güya halkın paniğe kapılmaması için yayın yasağı getirenler, tüm medyayı baskılayarak herkesi daha çok korkutuyor. Cumhurbaşkanlığı, halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın, milleti korkutmayın” dedi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Taksim’de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan "aykırı" görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurmuştu. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul’da meydana gelen bombalı terör saldırısının ardından BTK tarafından internetin yavaşlatılmasına tepki gösterdi.

HALKIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ BALTALAMAYIN

Babacan sosyal medya hesabından gösterdiği tepkide şu ifadelere yer verdi:

“Bu tweeti VPN sayesinde paylaşabiliyorum. Güya halkın paniğe kapılmaması için yayın yasağı getirenler, tüm medyayı baskılayarak herkesi daha çok korkutuyor. Cumhurbaşkanlığı, halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın, milleti korkutmayın.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN