Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Patlamada bir kadının rol aldığını düşünüyoruz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Patlamada bir kadının rol aldığını düşünüyoruz

İstiklal Caddesi'nde patlamanın yaşandığı alanda incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bir kadın oradaki banklardan birine 40 dakikadan fazla oturuyor, sonra kalkıyor. Kalktıktan 1- 2 dakika sonra patlama meydana geliyor. İki ihtimal var. Ya o poşet veya çanta onun içinde düzenek var kendi patlıyor ya da uzaktan birisi patlatıyor. Şu anda bunların hepsi inceleniyor" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlamanın yaşandığı alanda incelemelerde bulundu. Bakan Bozdağ olay yerine gitmeden önce patlamayla ilgili 8 savcının görevlendirildiğini paylaşmıştı.

PATLAMADA BİR KADININ ROL ALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Olay yerine giden Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada, "Bir kadın oradaki banklardan birine 40 dakikadan fazla oturuyor, sonra kalkıyor. Kalktıktan 1- 2 dakika sonra patlama meydana geliyor. İki ihtimal var. Ya o poşet veya çanta onun içinde düzenek var kendi patlıyor ya da uzaktan birisi patlatıyor. Şu anda bunların hepsi inceleniyor." ifadelerini kullandı.

222.jpg

Taksim İstiklal Caddesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana gelmişti. Patlamaya ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bombalı saldırıda vefat edenlere rahmet diliyorum" diyerek 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Daha sonra bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yaralı sayısının 81 olduğunu açıklamıştı. Patlamayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN